Smells Like SpellsEssential Oil Vanilla eterično olje

Smells Like Spells Essential Oil Vanilla eterično olje
Smells Like Spells Essential Oil Vanilla eterično olje
5 ml
19,00

Koda: SML02247 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Smells Like Spells Essential Oil Vanilla
Sestava

Že Azteki se niso mogli ubraniti vanilji, katere dišavo so uporabljali za zdravljenje bolezni in živčnih zlomov. Vi pa lahko uživate v eteričnem dišavnem olju Smells Like Spells Essential Oil Vanilla in se prepustite vaniljevim tonom s pomirjajočimi učinki, po katerih je poznana. Prav tako naj bi vanilja priklicala občutek varnosti, preprečevala tesnobo in pomagal pri tem, da se ljudje okrog vas odprejo ter vam popolnoma zaupajo.

Lastnosti:

  • eterično olje, primarno namenjeno za inhalacijo
  • primerno za aroma difuzor ali aroma lučko
  • lahko uporabite samostojno kot sestavni del dišečih mešanic
  • priloženi so tudi recepti za mešanice eteričnih olj
  • pakiranje vsebuje tudi preproste meditacijske ali afirmacijske rituale

Duhovni učinki eteričnega olja:

  • ustvarja nove romantične odnose
  • pusti, da se mladost razcveti
  • prebudi najgloblje strasti
  • pomaga končati zastrupljene medčloveške odnose

Kako uporabljati:
Eterično olje Smells Like Spells Essential Oil Vanilla se uporablja po kapljicah. Lahko ga uporabite v aroma difuzorju ali v aroma lučki. Dišeče olje lahko uporabljate tudi drugače: nanesite na primer nekaj kapljic na robček in ga dajte v predal s perilom, da blago odišavite tekstil.

Nasvet Notina:
Priskrbite si k olju Vanilla še druga dišeča olja Smells Like Spells in ustvarite edinstveno magično mešanico za svojo ljubezen, strast, mladost ali pozabo.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo.
Celotno besedilo

Sestava

Sestava
vanilija
Vrsta dišave za dom
sladka

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Essential Oil Vanilla