Smells Like SpellsNorse Magic Frigga dišeča sveča z lesenim stenjem ( home/partnership)

Smells Like Spells Norse Magic Frigga dišeča sveča z lesenim stenjem ( home/partnership)
Smells Like Spells Norse Magic Frigga dišeča sveča z lesenim stenjem ( home/partnership)
Brezplačna dostava
200 g
25,00

Koda: SLS01445 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na dišave za dom. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.
DPD
četrtek 28. 10. 2021
Osebni prevzem
četrtek 28. 10. 2021

Opis Smells Like Spells Norse Magic Frigga
Sestava

Če vsaj malce poznate nordijske mite, potem dobro veste, da so polni likov z magičnimi sposobnostmi. Takšno bitje je tudi Frigga, Odinova žena, predvsem pa boginja materinstva in doma. Prav v njej je svoj navdih našla ta sveča, shranjena v jantarjevem steklu. Izdelana je iz bio sojinega voska in diši po miri, mandeljnih in orientalskih začimbah.

Dišeča sveča Smells Like Spells FRIGGA z nežno orientalsko dišavo ima lesen stenj, ki pri gorenju nežno prasketa. S tem še bolj poudari domačno vzdušje. Sveča soustvarja toplino in udobje doma, prav tako pa podpira harmonijo med družinskimi člani in jih varuje pred vsem hudim.

Lastnosti:

 • svoj navdih črpa iz nordijske mitologije in njene magije
 • gori do 40 ur – sojin vosek ima nizko točko topljenja
 • je ročno izdelana iz surovin v bio-kakovosti
 • nežno prasketa in s tem še bolj poudari vzdušje doma
 • sestavni del embalaže so tudi enostavna navodila z afirmacijo

Magična in duhovna moč sveče:

 • pričara in podpira domačo harmonijo
 • vaš dom varuje pred vsem hudim in negativno energijo
 • vašim družinskim članom prinaša razcvet in bogastvo
 • odvrača neželene obiske

Material:

 • ekološki sojin vosek bio-kakovosti, lesen stenj

Kako uporabljati:
Sveče so ročno izdelane, zato se lahko med seboj minimalno razlikujejo po teži in času gorenja. Goreče sveče nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini hitro vnetljivih predmetov.

Inovacija 2021:
Blagovna znamka Smells Like Spells temelji na prvovrstni kakovosti svojih izdelkov. Zato je spomladi leta 2021 izboljšala lesene stenje svojih sveč in zahvaljujoč temu lepo in dolgo gorijo. In vi lahko uživate v vzdušju prižgane sveče.

Sestava

Vrsta dišave za dom
sladka, začimbna
Vrsta stenja
lesen
Število stenjev
1
Vrsta voska
sojin, rastlinski
Material
steklo

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Norse Magic Frigga