Smells Like SpellsNorse Magic Mimir dišeče palčke (relaxation/meditation)

Smells Like Spells Norse Magic Mimir dišeče palčke (relaxation/meditation)
Smells Like Spells Norse Magic Mimir dišeče palčke (relaxation/meditation)
Brezplačna dostava
50 g
7,00

Koda: SML02075 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Smells Like Spells Norse Magic Mimir
Sestava

Dišeče palčke Smells Like Spells Norse Magic Mimir odišavijo notranji prostor, hkrati pa ustvarijo prijetno vzdušje. Delujejo protistresno, pozitivno vplivajo na človeško psiho, pomirijo um in delujejo tudi kot dezinfekcija.

Lastnosti:

  • lesna dišava
  • zeliščna aroma
  • veganski izdelek

Sestava:

  • 100-% naravne sestavine
  • netoksična sestava

Navodilo za uporabo:
Prižgite konico dišeče palčke in plamen upihnite. Palčko postavite v držalo. Pazite, da v prostoru ni prepiha. Držalo namestite na trdo površino, da ne pade. Ravnajte se po priloženih navodilih. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.

Sestava

Sestava
sleč, zelišča, sandalovina
Vrsta dišave za dom
lesna, zeliščna

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Norse Magic Mimir