Smells Like Spells Norse Magic Thorčajna sveča (Concentration/Career)

Smells Like Spells Norse Magic Thor čajna sveča (Concentration/Career)
Smells Like Spells Norse Magic Thor čajna sveča (Concentration/Career)
Novost
6 kos
11,00

Koda: SML02020 | 3 kos na zalogi

čajna sveča 6 kos

1
Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke Smells Like Spells za več kot 50 € in v košarici lahko izberete iz dveh različic dišečih palčk.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Smells Like Spells Norse Magic Thor
Sestava

Čajna svečka Smells Like Spells Norse Magic Thor dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.

Lastnosti:

  • lesna dišava
  • začinjena aroma

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
začimba, orientalske note, ambra, pačuli
Vrsta dišave za dom
lesna, začimbna

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Norse Magic Thor