Somatoline Homme Nuit 7shujševalna krema za trebuh in boke za moške

Somatoline Homme Nuit 7 shujševalna krema za trebuh in boke za moške
Somatoline Homme Nuit 7 shujševalna krema za trebuh in boke za moške
150 ml

Koda: SMA01325 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Somatoline Homme Nuit 7
Lastnosti

Pripravek Somatoline Homme Nuit 7 pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • izdelek je posebej razvit za potrebe moških
  • pomaga pri hujšanju in podpira izgubo maščobe

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki SomatolineBlagovna znamka Somatoline je jamstvo kakovosti in zanesljivosti na področju hujšanja in oblikovanja telesa. Izkorišča najnovejša znanja in inovativne tehnologije, ki zagotavljajo blagovni znamki edinstvenost in maksimalno zanesljivost z dobro vidnimi rezultati.

Obstaja vzrok, zakaj je blagovna znamka Somatoline znana in pogosto iskana s strani uporabnikov, in ta vzrok je enostaven, ker deluje! Kompletni asortiment kozmetičnih pripravkov se osredotoča na lepoto telesa in nepremagljivo obliko postave. Posamezni pripravki pomagajo ženskam biti vitke in moškim oblikovati telo v zaželen videz.

Vsak pripravek je rezultat točne znanstvene raziskave in kliničnih testiranj, ki jih izvajajo strokovnjaki. Če potrebujete oblikovati svojo postavo za v kopalke ali lepo večerno obleko, ne oklevajte in si privoščite pripravke od blagovne znamke Somatoline!

Recenzija Somatoline Homme Nuit 7