Somatoline Homme Sport

shujševalni gel za opredelitev trebušnih mišic za moške

Somatoline Homme Sport shujševalni gel za opredelitev trebušnih mišic za moške
200 ml
39,90

Koda: SMA1255 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Somatoline Homme Sport
200 ml | 39,90

Opis kozmetike Somatoline Homme Sport

Pripravek Somatoline Homme Sport pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • zmanjšuje maščobno tkivo
  • učvrsti kožo
  • zlahka se vpija v kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki SomatolineBlagovna znamka Somatoline je jamstvo kakovosti in zanesljivosti na področju hujšanja in oblikovanja telesa. Izkorišča najnovejša znanja in inovativne tehnologije, ki zagotavljajo blagovni znamki edinstvenost in maksimalno zanesljivost z dobro vidnimi rezultati.

Obstaja vzrok, zakaj je blagovna znamka Somatoline znana in pogosto iskana s strani uporabnikov, in ta vzrok je enostaven, ker deluje! Kompletni asortiment kozmetičnih pripravkov se osredotoča na lepoto telesa in nepremagljivo obliko postave. Posamezni pripravki pomagajo ženskam biti vitke in moškim oblikovati telo v zaželen videz.

Vsak pripravek je rezultat točne znanstvene raziskave in kliničnih testiranj, ki jih izvajajo strokovnjaki. Če potrebujete oblikovati svojo postavo za v kopalke ali lepo večerno obleko, ne oklevajte in si privoščite pripravke od blagovne znamke Somatoline!