Somatoline Use&Go

shujševalno olje v pršilu

Somatoline Use&Go shujševalno olje v pršilu
Somatoline Use&Go shujševalno olje v pršilu
125 ml
34,90

Koda: SMA01326 | 4 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Somatoline Use&Go
125 ml | 34,90

Opis izdelka Somatoline Use&Go

Pripravek Somatoline Use&Go pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna
  • zlahka se vpija v kožo
  • stimulira

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
ostala rastlinska olja

O blagovni znamki SomatolineBlagovna znamka Somatoline je jamstvo kakovosti in zanesljivosti na področju hujšanja in oblikovanja telesa. Izkorišča najnovejša znanja in inovativne tehnologije, ki zagotavljajo blagovni znamki edinstvenost in maksimalno zanesljivost z dobro vidnimi rezultati.

Obstaja vzrok, zakaj je blagovna znamka Somatoline znana in pogosto iskana s strani uporabnikov, in ta vzrok je enostaven, ker deluje! Kompletni asortiment kozmetičnih pripravkov se osredotoča na lepoto telesa in nepremagljivo obliko postave. Posamezni pripravki pomagajo ženskam biti vitke in moškim oblikovati telo v zaželen videz.

Vsak pripravek je rezultat točne znanstvene raziskave in kliničnih testiranj, ki jih izvajajo strokovnjaki. Če potrebujete oblikovati svojo postavo za v kopalke ali lepo večerno obleko, ne oklevajte in si privoščite pripravke od blagovne znamke Somatoline!