Splat Professional Total Careustna voda za dolgotrajen svež dah

Splat Professional Total Care ustna voda za dolgotrajen svež dah
Splat Professional Total Care ustna voda za dolgotrajen svež dah
275 ml
3,70

Koda: SPT02002 | Na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis izdelka Splat Professional Total Care

Ustna voda Splat Professional Total Care osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni.

Lastnosti:

  • dolgoročno odstranjuje zadah iz ust
  • zagotavlja svež dah
  • zaščita pred zobnimi oblogami

Navodilo za uporabo:
Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.

O blagovni znamki Splat

Blagovna znamka ustne higiene Splat ima svoj sedež v latvijski Rigi in je na trgu že 15 let. Zobne paste Splat vsebujejo visoko učinkovite naravne snovi in izvlečke rastlin. Zahvaljujoč temu popolnoma neguje zdravje in lepoto zob.
Vsak izdelek, ki nastane v laboratorijih Splat se osredotoča na resnično učinkovito rešitev problemov v negi ustne votline. Podjetje Splat sodeluje z vodilnimi zobozdravniki in strokovnjaki po vsem svetu in zaradi tega zagotavlja najvišjo učinkovitost vsakega izdelka.
Rezultat so inovativni proizvodi za higieno zob, njihova visoka učinkovitost je potrjena s kliničnimi preizkušanji v Rusiji, EU in Japoniji. Izdelki zobne higiene Splat vsebujejo posebne bioaktivne snovi, ki zagotavljajo visoko učinkovitost in maksimalno higieno ustne votline.
Noben pripravek Splat ne vsebuje sintetičnih antiseptičnih snovi, triclosana niti chlorhexidina. Noben izdelek Splat, ki je namenjen za otroke, ne vsebuje sodium lauryl sulfat - SLS ali natrijev saharin.

Recenzija Splat Professional Total Care