St. James Of London Mandarin & Patchouli

olje za britje za moške 50 ml

St. James Of London Mandarin & Patchouli olje za britje za moške 50 ml
St. James Of London Mandarin & Patchouli olje za britje za moške 50 ml
olje za britje za moške 50 ml

Koda: SJL0024 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
St. James Of London Mandarin & Patchouli
olje za britje za moške 50 ml

Opis parfuma St. James Of London Mandarin & Patchouli

Olje za britje za moške St. James Of London Mandarin & Patchouli odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije in spremeni vsako vaše britje v vrhunsko doživetje. Olje brado odlično zmehča in omogoča natančno britje. Koža je po britju prijetno gladka, nahranjena in brez znakov neprijetnega draženja.

O blagovni znamki St. James Of LondonPodjetje St. James Of London je bilo ustanovljeno leta 1953. Ukvarja se s prodajo kozmetike za moške za britje in potrebnih pripomočkov, kot so čopiči za britje, britvice, brivniki, stojala, posodice in drugi proizvodi. Pri tej blagovni znamki boste našli hkrati tudi lasno kozmetiko in nekoliko različnih variant kolonijske vode, kjer prevladujejo tipični vonji, kot so pačuli, sandalovina ali bergamotka.

Blagovna znamka St. James Of London deluje kot klub moških, v katerem boste vedno našli vse, kar potrebujete. Z njim britje ni več le obveznost, temveč postane užitek in zabava. Vstopite v ta londonski klub. Njegovi izdelki so zdaj dostopni tudi na našem trgu.

Odlična kakovost kozmetike z visokim deležem naravnih snovi je že zdavnaj našla svoje zadovoljne stranke po vsem svetu, ki se k St. James Of London vedno vračajo.

Ocena St. James Of London Mandarin & Patchouli

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!