St.Tropez Self Tan Classic

samoporjavitvena pena za postopno dolgoobstojno porjavitev

2×
St.Tropez Self Tan Classic samoporjavitvena pena za postopno dolgoobstojno porjavitev
St.Tropez Self Tan Classic samoporjavitvena pena za postopno dolgoobstojno porjavitev
St.Tropez Self Tan Classic samoporjavitvena pena za postopno dolgoobstojno porjavitev
240 ml
28,90

Koda: STZ0008 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 13. 12. 2018
St.Tropez Self Tan Classic
240 ml | 28,90

Opis kozmetike St.Tropez Self Tan Classic

Opis:
Samoporjavitvena pena za postopno in dolgotrajno porjavitev Self Tan Bronzing Mousse iz portfelja slavne blagovne znamke samoporjavitvene kozmetike St. Tropez doda koži naraven učinek zdravega poljuba od sonca.
Lahka samoporjavitvena pena St. Tropez Self Tan Bronzing koži zagotavlja zdravo in popolnoma naravno porjavelost za do 10 dni. Enostavno se nanaša, hitro se vpija, ne pušča madežev niti neprijetnega lepljivega občutka.

Učinki:

  • koži dodaja naravni učinek zdrave porjavelosti
  • porjavelost zdrži do 10 dni
  • enostavno se nanaša
  • ne pušča madežev

Navodilo za uporabo:
Za najboljši učinek izvedite 24 ur pred uporabo piling nego kože. Peno nanesite enakomerno na kožo s krožnimi gibi z dlanmi ali s pomočjo aplikatorja. Postopek izvajajte od spodaj navzgor. Pred oblačenjem pustite posušiti. Nanos ponovite po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki St.Tropez

Blagovna znamka kozmetičnih pripravkov St. Tropez je znana po vsem svetu. Že vrsto let spada med popoln vrhunec na področju samoporjavitvenih pripravkov in je oboževana s strani številnih svetovnih zvezdnic.

Naraven in lepo porjavel videz zvezd šovbiznisa je popoln rezultat uporabe pripravkov od blagovne znamke St. Tropez. Vsi imajo prijeten vonj in zagotavljajo hitro in varno porjavelost le v nekaj minutah. Koža moških in žensk bo po nanosu pripravkov nežna, sveža in lepo pobarvana z naravno zlatorjavim odtenkom.

Luksuzni izdelki od blagovne znamke St. Tropez kožo puščajo enakomerno porjavelo in privlačno. Poskusite tudi vi porjavelost, s katero se hvalijo zvezdnice po vsem svetu!