Subrina Professional Hair Code X Force Premiumlak za lase ekstra močno utrjevanje

Subrina Professional Hair Code X Force Premium lak za lase ekstra močno utrjevanje
Subrina Professional Hair Code X Force Premium lak za lase ekstra močno utrjevanje
500 ml
9,50

Koda: SUB0063 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Subrina Professional Hair Code X Force Premium lak za lase ekstra močno utrjevanje 500 ml
| 1 kos | 9,50
DPD
petek 15. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Subrina Professional Hair Code X Force Premium
Lastnosti

Lak za lase Subrina Professional Hair Code X Force Premium bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • temeljito utrdi vse tipe las in pričesk
  • lasem daje takojšen volumen
  • ohranja prožnost in ne obremenjuje las

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Učinek
Fiksacija

O blagovni znamki Subrina Professional

Blagovna znamka Subrina Professional ima dolgoletno tradicijo, ki sega do leta 1908. Podjetje pod naslovom GOLOB & CO je v tem času izdelovalo le čistilne pripravke za usnje in obutev. Leta 1946 je bilo podjetje preimenovano v Ilirijo in takrat je začela tudi proizvodnja kozmetike za lase. To slovensko podjetje se je najprej razširilo v vse balkanske države, kasneje tudi v srednjo in vzhodno Evropo. Nekaj let so izdelke prodajali pod različnimi naslovi in leta 2004 so jih združili pod eno blagovno znamko Subrina Professional. Ta vrhunska lasna kozmetika je namenjena za uporabo v profesionalnih frizerskih salonih, prav tako kot tudi za stranke salonov. Vsi izdelki so nadzorovani po najbolj strogih normah Evropske unije, ki so veljavne od začetka leta 2008. Podjetje Subrina Professional poleg visoke kakovosti svojih proizvodov nadzoruje tudi nizko ekološko obremenjenost naravnega okolja. Podjetje Subrina Professional se osredotoča na izkoriščanje naravnih aktivnih snovi v svojih proizvodih, kot je na primer arganovo olje.

Trenutno podjetje izjavlja nično prisotnost škodljivih snovi v svojih izdelkih. Nobenih parabenov ali formaldehida ne boste našli v sestavi njegovih proizvodov. Subrina Professional ponuja vse, kar potrebujete za lepe in zdrave lase. Najnovejšo serijo pripravkov za nego las lahko najdete pod naslovom Professional PHI, ki vsebuje 20 aktivnih naravnih snovi za zdrave, lepe in močne lase. Izberite si iz široke ponudbe izdelkov Subrina Professional tudi vi!

Recenzija Subrina Professional Hair Code X Force Premium

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!