Swarovski Auratoaletna voda za ženske polnilna

Swarovski Aura toaletna voda za ženske 75 ml polnilna
Swarovski Aura toaletna voda za ženske 75 ml polnilna
75 ml

Koda: SWA0014 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Swarovski Aura
Sestava

Slavni ruski proizvajalec brušenega stekla Swarovski, je uvedel na začetku leta 2012 lahko verzijo parfuma Swarovski Aura. Toaletna voda Swarovski Aura je izbrušen dišeč dragulj, ki bo razveselil vsako žensko.

Kot prvi se z vašo kožo zlijejo toni igrivega ličija in nežni cvetni listki neukrotljive vrtnice. V srcu dišave boste našli pridih svežih cvetov tuberoze. V zaključku boste vohali lesne tone. Topla ambra, čuten mošus, ščepec začinjenega popra in eksotičen benzoin skupaj zaključijo to edinstveno kompozicijo.

Toaletna voda Aura je skrita v vitki, elegantni steklenički. Dizajnerji so se pustili navdihniti z edinstvenimi geometrijskimi oblikami in so jih povezali s prozornim steklom in srebrno hladno kovino. Češnja na torti je izbrušen bleščeč kamenček.

Ta izjemna dišava je primerna za dnevno in tudi večerno nošenje in je odvisno le od vas! Dišava Swarovski Aura poudari vašo izjemno lepoto in čar vaše osebnosti.

Sestava

Zgornje note
liči, vrtnica
Srčne note
tuberoza
Bazne note
benzoin, jantar, mošus, poper
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Swarovski

Parfumi Swarovski | Swarovski – Očitno je prva stvar, na katero se spomnite, ko zagledate blagovno znamko Swarovski, je vrhunski nakit. Daniel Swarovski se je rodil na severnem Češkem leta 1862 in obrti se je naučil s pomočjo svojega očeta, ki je lastninil majhno steklarno. Leta 1895 so Swarovski, financer Armand Kosmann in Franz Weis ustanovili podjetje Swarovski, prvotno znano kot A. Kosmann, Daniel Swartz & Co. Tradicija se nadaljuje, hčerinska podjetja Swarovski se danes ukvarjajo tudi s proizvodnjo nakita, torbic, dodatkov, optike in luksuznih parfumov. Parfumi Swarovski imajo zanimive stekleničke, ki so pogosto malo umetniško delo.

Recenzija Swarovski Aura

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!