Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malakiparfumska voda za moške

Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki parfumska voda za moške
Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki parfumska voda za moške
100 ml

Koda: SAB0058 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis parfuma Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki
Sestava

Parfumska voda Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki vas bo ogrnila v svojo elegantno tančico in bo postala nepogrešljiv del vaše osebnosti.

  • orientalska dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Sestava
agarovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Swiss ArabianBlagovna znamka Swiss Arabian je nastala leta 1974 in danes spada med najbolj priljubljene blagovne znamke arabskih parfumov. Moderna izdelava orientalskih parfumov poteka v sodelovanju z znanim švicarskim podjetjem Givaudan Roure, ki sodi med zelo priznane dobavitelje ekskluzivnih sestavin in materialov, ki so potrebni za izdelavo parfumov. Za nameček je tudi svetovno znana zaradi svoje odlične parfumske šole.

Lepe dišave spominjajo na eksotične daljave in so shranjene v prefinjenih stekleničkah, ki bodo okrasile vsako toaletno mizo. Čutne dišave poudarijo žensko lepoto in nežnost ter tudi ponos in grobo lepoto moških. Poskusite luksuzne parfume, ki dišijo po eksotiki!

Recenzija Swiss Arabian Dehn Al Oodh Malaki