Swiss Army Altitude

toaletna voda za moške 100 ml

Swiss Army Altitude toaletna voda za moške 100 ml
Swiss Army Altitude toaletna voda za moške 100 ml
Swiss Army Altitude toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
25,00

Koda: SWI0002 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 15. 11. 2018
Swiss Army Altitude
100 ml | 25,00

Opis parfuma Swiss Army Altitude

Swiss Army Altitude je sveža lesna dišava, ki je primerna za resnične moške. Uporabnik parfuma Altitude pozna svojo pot in pred svojim ciljem se ne bo nikoli ustavil. Hkrati pa svoje korake skrbno tehta in vrednoti.

Samoten začetek dišave Swiss Army Altitude je sestavljen iz sveže natrganih borovnic, ki jih dopolnjuje topla cedra. Nato se razvijejo iskrivi listki mete skupaj z žajbljem, ki je skrit v samotnem srcu dišave. Zaključne note cele kompozicije ustvarjajo zapeljive in skrivnostne note lesa. Ta ekskluzivni elegantni moški parfum od Swiss Army lahko nosite ves dan.

Swiss Army Altitude je moška dišava za resnične moške, ki so možata podpora za svoje drage žene.

Sestava

Bazne note
meta, žajbelj
Srčne note
les
Zgornje note
borovnica, cedra
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Swiss Army

Parfumi Swiss Army | Swiss Army – Blagovna znamka Swiss Army zajema najbolj kakovostne švicarske nože na svetu, natančne in odporne ure, kakovostne parfume in vrhunska oblačila. Zgodovina sega v leto 1897, ko je bil izdelan v Švici prvi kakovostni, funkcionalni in vsestranski nož s Karlom Elsenerjem. Danes so izdelki blagovne znamke Swiss Army s tipičnim simbolom križa se izvažajo v več kot 100 držav po vsem svetu. Zdaj imate priložnost poskusiti tudi ženske in moške parfume Swiss Army. Parfumi Swiss Army so namenjeni predvsem za aktivne osebnosti z avanturističnim duhom. Blagovna znamka Swiss Army je jamstvo za najboljšo kakovost,  ki jo je mogoče doseči na tem področju.