Swissdent Colours Trio

zobne ščetke 3 kos

Swissdent Colours Trio zobne ščetke 3 kos
Swissdent Colours Trio zobne ščetke 3 kos
Swissdent Colours Trio zobne ščetke 3 kos
Koda: SWD0192 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 13. 12. 2018
Swissdent Colours Trio
zobne ščetke 3 kos | 8,45

Opis kozmetike Swissdent Colours Trio

Opis:

Zobna krtačka Swissdent Colours Soft-Medium temeljito čisti zobe s svojimi srednje mehkimi ščetinami.Majhna glavica krtačke omogoča, da dosežemo tudi najtežje dostopna mesta. Vlakna krtačke so strižena tako, da se dobro prilegajo obliki zob, kar omogoča njihovo popolno čiščenje. Ročaj krtačke je bil zasnovan v skladu z ergonomijo zobozdravstvenih instrumentov in tako zagotavlja udobno in učinkovito čiščenje zob. Poskrbite za privlačen nasmeh z zobno kozmetiko Swissdent.

Učinki:

  • čisti zobe tudi na najtežje dostopnih mestihO blagovni znamki Swissdent

Kozmetika Swissdent | Švicarska zobna kozmetika Swissdent je ena izmed najbolj učinkovitih za beljenje zob, ki je pogosto priporočana tudi z zobozdravniki. Izdelki so rezultat dolgoletnih vrhunskih raziskav.
Pripravki vsebujejo učinkovite naravne formule encima papaina in bromelaina. V kombinaciji s kalcijem in peroksidom tvori popoln sistem za beljenje. Zobne paste so zelo nežne, imajo nizko vrednost abraziva. Vsebovani encimi raztopijo pigmente na površini zob. Pripravki tudi vsebujejo perokside, koencim Q10 in vitamin E. Peroksidi znatno zmanjšajo barvne madeže, koencim Q10 je primeren dodatek pri zdravljenju paradontoze in vitamin E spodbuja zdravje dlesni.