Swissdent Extreme ustna voda z belilnim učinkom

Swissdent Extreme ustna voda z belilnim učinkom
Swissdent Extreme ustna voda z belilnim učinkom
250 ml
15,30

Koda: SWD0110 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Popust 15 % na cene kozmetike! V košarici vnesite kodo 15notino. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 20. 4. 2021

Opis Swissdent Extreme
Lastnosti

Opis:
Ustna voda Swissdent Extreme Whitening vam prinaša svež dih in dolgotrajno svežino v vaših ustih. S pomočjo izdelka se hkrati lahko borite proti neprijetnim barvnim pigmentom. Vaš nasmeh bo bel in sijoč. Ustna voda Swissdent je učinkovita tudi v boju z neprijetnim zadahom iz ust, ki ga povzroča kajenje ali na primer nekatere aromatične jedi. Extreme Whitening ustno vodo lahko uporabljate vedno v kombinaciji s klasičnim čiščenjem zob in se vam ni treba bati niti vožnje z avtom, ker izdelek ne vsebuje nobenega alkohola.

Učinki:

  • svež dih
  • pomaga odpraviti neprijetno obarvanje zob
  • nevtralizira zadah iz ust

Sestava:

  • Novel OXYgard Technology – za svež dih in sijoč nasmeh

Navodilo za uporabo:
Uporabite zjutraj in/ali zvečer po očiščenju zob. Spirajte ustno votlino približno 30 sekund.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Swissdent

Kozmetika Swissdent | Švicarska zobna kozmetika Swissdent je ena izmed najbolj učinkovitih za beljenje zob, ki je pogosto priporočana tudi z zobozdravniki. Izdelki so rezultat dolgoletnih vrhunskih raziskav.
Pripravki vsebujejo učinkovite naravne formule encima papaina in bromelaina. V kombinaciji s kalcijem in peroksidom tvori popoln sistem za beljenje. Zobne paste so zelo nežne, imajo nizko vrednost abraziva. Vsebovani encimi raztopijo pigmente na površini zob. Pripravki tudi vsebujejo perokside, koencim Q10 in vitamin E. Peroksidi znatno zmanjšajo barvne madeže, koencim Q10 je primeren dodatek pri zdravljenju paradontoze in vitamin E spodbuja zdravje dlesni.

Recenzija Swissdent Extreme