Swissdent Extreme

ustna voda z belilnim učinkom

Swissdent Extreme ustna voda z belilnim učinkom
Swissdent Extreme ustna voda z belilnim učinkom
300 ml
22,00

Koda: SWD0110 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Swissdent Extreme
300 ml | 22,00

Opis izdelka Swissdent Extreme

Opis:
Ustna voda Swissdent Extreme Whitening vam prinaša svež dih in dolgotrajno svežino v vaših ustih. S pomočjo izdelka se hkrati lahko borite proti neprijetnim barvnim pigmentom. Vaš nasmeh bo bel in sijoč. Ustna voda Swissdent je učinkovita tudi v boju z neprijetnim zadahom iz ust, ki ga povzroča kajenje ali na primer nekatere aromatične jedi. Extreme Whitening ustno vodo lahko uporabljate vedno v kombinaciji s klasičnim čiščenjem zob in se vam ni treba bati niti vožnje z avtom, ker izdelek ne vsebuje nobenega alkohola.

Učinki:

  • svež dih
  • pomaga odpraviti neprijetno obarvanje zob
  • nevtralizira zadah iz ust

Sestava:

  • Novel OXYgard Technology – za svež dih in sijoč nasmeh

Navodilo za uporabo:
Uporabite zjutraj in/ali zvečer po očiščenju zob. Spirajte ustno votlino približno 30 sekund.

O blagovni znamki Swissdent

Kozmetika Swissdent | Švicarska zobna kozmetika Swissdent je ena izmed najbolj učinkovitih za beljenje zob, ki je pogosto priporočana tudi z zobozdravniki. Izdelki so rezultat dolgoletnih vrhunskih raziskav.
Pripravki vsebujejo učinkovite naravne formule encima papaina in bromelaina. V kombinaciji s kalcijem in peroksidom tvori popoln sistem za beljenje. Zobne paste so zelo nežne, imajo nizko vrednost abraziva. Vsebovani encimi raztopijo pigmente na površini zob. Pripravki tudi vsebujejo perokside, koencim Q10 in vitamin E. Peroksidi znatno zmanjšajo barvne madeže, koencim Q10 je primeren dodatek pri zdravljenju paradontoze in vitamin E spodbuja zdravje dlesni.