Swissdent Whitening Trio

zobna ščetka 3 kos

Swissdent Whitening Trio zobna ščetka 3 kos
Swissdent Whitening Trio zobna ščetka 3 kos
Swissdent Whitening Trio zobna ščetka 3 kos
Koda: SWD0193 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 28. 9. 2018
Swissdent Whitening Trio
zobna ščetka 3 kos | 8,76

Opis kozmetike Swissdent Whitening Trio

Opis:

Zobna krtačka Swissdent Whitening Soft nežno čisti vaše zobe s svojimi mehkimi ščetinami. Majhna glavica krtačke omogoča, da dosežete tudi najbolj zahtevna mesta za čiščenje. Krtačna vlakna so strižena tako, da se dobro prilegajo obliki zob, kar omogoča njihovo popolno čiščenje. Ročaj krtačke je bil zasnovan v skladu z ergonomijo zobozdravstvenih instrumentov in tako zagotavlja udobno in učinkovito čiščenje zob. Posebne ščetine na krtački vam bodo pomagale doseči popolnoma čiste zobe, hkrati pa odstranjujejo pigmentacijo s površine zob. Poskrbite za privlačen nasmeh z zobno kozmetiko Swissdent.

Učinki:

  • čisti zobe tudi na najtežje dostopnih mestih

  • odstranjuje pigmentacijo s površine zob

O blagovni znamki Swissdent

Kozmetika Swissdent | Švicarska zobna kozmetika Swissdent je ena izmed najbolj učinkovitih za beljenje zob, ki je pogosto priporočana tudi z zobozdravniki. Izdelki so rezultat dolgoletnih vrhunskih raziskav.
Pripravki vsebujejo učinkovite naravne formule encima papaina in bromelaina. V kombinaciji s kalcijem in peroksidom tvori popoln sistem za beljenje. Zobne paste so zelo nežne, imajo nizko vrednost abraziva. Vsebovani encimi raztopijo pigmente na površini zob. Pripravki tudi vsebujejo perokside, koencim Q10 in vitamin E. Peroksidi znatno zmanjšajo barvne madeže, koencim Q10 je primeren dodatek pri zdravljenju paradontoze in vitamin E spodbuja zdravje dlesni.

Menu