Tea Tree Facial Wipes čistilni robčki za obraz

2×
Tea Tree Facial Wipes čistilni robčki za obraz
Tea Tree Facial Wipes čistilni robčki za obraz
2× 25 kos
2,60

Koda: TTE0002 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 1. 2021

Opis izdelka Tea Tree Facial Wipes
Lastnosti

Pripravek za odstranjevanje ličil Tea Tree Facial Wipes z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • kožo pušča povsem čisto
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • obnavlja kožo

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Temeljito sperite z mlačno vodo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
čistilni robčki
Tip kože
za vse tipe kože
Aktivne snovi
tea tree olje

O blagovni znamki Tea Tree

Blagovna znamka Tea Tree vam prinaša edinstveno naravno kozmetiko, ki vsebuje olje avstralskega čajevca. Tea Tree olje je priljubljeno zlasti zaradi svojih izjemnih učinkov na problematični in razdraženi koži. Odlikuje se po svojih dezinfekcijskih in pomirjevalnih učinkih in je tipično s svojim izrazitim vonjem.

Kozmetika Tea Tree vam prinaša edinstvene pripravke za kožo, telo in lase, ki vsebujejo visok delež tega učinkovitega naravnega olja. Gre za prvovrstne naravne izdelke, ki vam ponujajo najboljšo nego in prispevajo k zdravemu videzu vašega telesa.

Edinstveno kozmetiko Tea Tree izdeluje liverpoolsko podjetje Xpel, ki ponuja uporabnikom visoko kakovostne kozmetične proizvode že več kot 20 let.

Recenzija Tea Tree Facial Wipes2