Teatro Fragranze Tabacco 1815aroma difuzor s polnilom

1×
Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom
Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom
Brezplačna dostava
100 ml
40,00

Koda: TEF0009 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Teatro Fragranze Tabacco 1815
Sestava

Aroma difuzor Teatro Fragranze Tabacco 1815 prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • gurmanska dišava

Navodilo za uporabo:
Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pelin, cimet, nageljnove žbice
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
listi tobaka, vetiver, kokos
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, jantar
Vrsta dišave za dom
gurmanska
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki Teatro FragranzeItalijanska blagovna znamka Teatro Fragranze vam prinaša očarljive dišave za dom, ki so kot eksplozija čustev. Dišave nastajajo v firenški delavnici, kjer se povezuje rokodelstvo z umetnostim parfumskim mojstrstvom.

Asortiment blagovne znamke Teatro Fragranze je zelo širok. Lahko izberete, ali si želite nadišaviti svoj dom s sladkim, čustvenim ali udobnim vonjem, ali dajete prednost svežim vonjem, polnim energije. Odvisno je le od vas!

Aroma difuzorji Teatro Fragranze so karakteristični s svojim rokodelskim dizajnom. Blagovna znamka Teatro Fragranze se ne ukvarja samo z izdelavo dišav za dom, v svojem portfelju ima tudi dišave za perilo, kovčke ali za v avto. Izdeluje tudi edinstvene sveče in parfume. Obkrožite se z vonji, ki vsebujejo italijansko strast, čar in čustva. Pripeljite v svoj dom edinstveno vzdušje zahvaljujoč blagovni znamki Teatro Fragranze!

Recenzija Teatro Fragranze Tabacco 1815