Teatro Fragranze Tabacco 1815

aroma difuzor s polnilom 200 ml I.

Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom 200 ml  I.
Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom 200 ml  I.
Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom 200 ml  I.
Brezplačna dostava
200 ml
50,00

Koda: TEF0033 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 26. 10. 2018
Teatro Fragranze Tabacco 1815
200 ml | 50,00

Opis parfuma Teatro Fragranze Tabacco 1815

Aroma difuzor Teatro Fragranze Tabacco 1815 prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • gurmanska dišava

Navodilo za uporabo:
Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Sestava

Bazne note
kokos, listi tobaka, vetiver
Srčne note
jantar, vanilija
Zgornje note
cimet, nageljnove žbice, pelin

O blagovni znamki Teatro FragranzeItalijanska blagovna znamka Teatro Fragranze vam prinaša očarljive dišave za dom, ki so kot eksplozija čustev. Dišave nastajajo v firenški delavnici, kjer se povezuje rokodelstvo z umetnostim parfumskim mojstrstvom.

Asortiment blagovne znamke Teatro Fragranze je zelo širok. Lahko izberete, ali si želite nadišaviti svoj dom s sladkim, čustvenim ali udobnim vonjem, ali dajete prednost svežim vonjem, polnim energije. Odvisno je le od vas!

Aroma difuzorji Teatro Fragranze so karakteristični s svojim rokodelskim dizajnom. Blagovna znamka Teatro Fragranze se ne ukvarja samo z izdelavo dišav za dom, v svojem portfelju ima tudi dišave za perilo, kovčke ali za v avto. Izdeluje tudi edinstvene sveče in parfume. Obkrožite se z vonji, ki vsebujejo italijansko strast, čar in čustva. Pripeljite v svoj dom edinstveno vzdušje zahvaljujoč blagovni znamki Teatro Fragranze!