TePe Originalmedzobne ščetke 8 ks

TePe Original medzobne ščetke 8 ks
TePe Original medzobne ščetke 8 ks
Koda: TET1369 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
petek 10. 4. 2020

Opis izdelka TePe Original

Medzobna ščetka TePe Original je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe.

Lastnosti:

  • povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora
  • zagotavlja preventivo proti paradontozi
  • čisti tudi težko dostopna mesta v ustih

Navodilo za uporabo:
Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.

O blagovni znamki TePe

Kozmetika TePe | TePe - kakovost v popolni zobni higieni. Švedsko družinsko podjetje TePe je bilo ustanovljeno leta 1965. Ukvarja se z razvojem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za ustno higieno, podprtih z visoko strokovno usposobljenostjo.Vizija blagovne znamke TePe je povečanje splošne ozaveščenosti o pomenu preventivnega zobozdravstva in zlasti čiščenje medzobnih prostorov in tako prispevati k večjemu zdravju ustne votline in s tem tudi k splošni kakovosti življenja ljudi po vsem svetu.

Mnogi ljudje danes še vedno zanemarjajo skrb za čistoto medzobnih prostorov. Navadne zobne ščetke čistijo površino zob samo spredaj, zadaj in zgoraj in tako ostaja v ustih mnogo škodljivih bakterij, skritih v prostorih med zobmi. Lahko povzročijo bolezni dlesni, karies in zadah iz ust.
Rešitev je redna uporaba orodij, ki so posebej oblikovani za čiščenje med zobmi. Medzobne ščetke TePe so izdelane v številnih različicah (modelih in velikostih) za zadovoljitev raznolikih individualnih potreb. Posamezne serije so jasno ločene z različnimi barvami. Ščetke so opremljene s posebnimi lastnostmi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Za varno in nežno čiščenje so kovinski deli prevlečeni s plastiko. 

Medzobne ščetke so idealne za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog v medzobnih prostorih. Ergonomsko oblikovani ročaji so narejeni iz recikliranega materiala, ki zagotavljajo enostavnost uporabe. Medzobne ščetke in drugi izdelki za popolno ustno higieno blagovne znamke TePe so razvite v sodelovanju s strokovnjaki s področja zobozdravstva.
Moto blagovne znamke TePe je: "Skrbimo za vaš zdrav nasmeh."

Recenzija TePe Original