TePeOriginal medzobne ščetke 8 ks

1×
TePe Original medzobne ščetke 8 ks
TePe Original medzobne ščetke 8 ks
Akcija
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
6,60

Prihranite 33%
1,3 mm 8 kos
4,40

Na zalogi | Koda: TET1404
1
Pošta Slovenije - Dostava na dom
sreda 8. 12. 2021
Osebni prevzem
sreda 8. 12. 2021

Pomembna preventiva pred nastankom zobnega kariesa in vnetja dlesni je tudi temeljito čiščenje medzobnih prostorov. Medzobne ščetke TePe Original zanesljivo pridejo tudi v ozka mesta, kamor navadna ščetka ne more. Vsakodnevna uporaba vam pomaga odstraniti kar za 40 % več oblog kot čiščenje zob samo s klasično ščetko.

S pomočjo ergonomskega ročaja se medzobna ščetka odlično prilega roki, fleksibilen vrat, prevlečen s plastiko, pa zagotovi enostavno in varno čiščenje tudi okrog vsadkov. Razveseli tudi praktična potovalna zaščita za ščetko, ki jo lahko uporabite tudi kot podaljšek ročaja. Izbirate lahko med več različnimi premeri vlaken, tako kot odgovarjajo vašim potrebam.

Lastnosti:

  • temeljito čisti ozke medzobne prostore → odstranjuje kar za 40 % več
    zobnih oblog kot čiščenje zob samo z običajno ščetko
  • ne poškoduje občutljivih dlesni in je varen za vsadke
  • zagotavlja preventivo pred vnetjem dlesni in zobno gnilobo
  • pomaga ublažiti zadah iz ust
  • udoben prijem v rokah po zaslugi ergonomske oblike
  • praktičen potovalni pokrov

Kako uporabljati:
Ščetko previdno vstavite v prostor med zobmi in ga s premiki naprej ter nazaj očistite. Po uporabi skrbno oplaknite.

Kozmetika TePe | TePe - kakovost v popolni zobni higieni. Švedsko družinsko podjetje TePe je bilo ustanovljeno leta 1965. Ukvarja se z razvojem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za ustno higieno, podprtih z visoko strokovno usposobljenostjo.Vizija blagovne znamke TePe je povečanje splošne ozaveščenosti o pomenu preventivnega zobozdravstva in zlasti čiščenje medzobnih prostorov in tako prispevati k večjemu zdravju ustne votline in s tem tudi k splošni kakovosti življenja ljudi po vsem svetu.

Mnogi ljudje danes še vedno zanemarjajo skrb za čistoto medzobnih prostorov. Navadne zobne ščetke čistijo površino zob samo spredaj, zadaj in zgoraj in tako ostaja v ustih mnogo škodljivih bakterij, skritih v prostorih med zobmi. Lahko povzročijo bolezni dlesni, karies in zadah iz ust.
Rešitev je redna uporaba orodij, ki so posebej oblikovani za čiščenje med zobmi. Medzobne ščetke TePe so izdelane v številnih različicah (modelih in velikostih) za zadovoljitev raznolikih individualnih potreb. Posamezne serije so jasno ločene z različnimi barvami. Ščetke so opremljene s posebnimi lastnostmi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Za varno in nežno čiščenje so kovinski deli prevlečeni s plastiko. 

Medzobne ščetke so idealne za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog v medzobnih prostorih. Ergonomsko oblikovani ročaji so narejeni iz recikliranega materiala, ki zagotavljajo enostavnost uporabe. Medzobne ščetke in drugi izdelki za popolno ustno higieno blagovne znamke TePe so razvite v sodelovanju s strokovnjaki s področja zobozdravstva.
Moto blagovne znamke TePe je: "Skrbimo za vaš zdrav nasmeh."