Tesori d'Oriente Hammam

krema za prhanje uniseks 250 ml

Tesori d'Oriente Hammam krema za prhanje uniseks 250 ml
Tesori d'Oriente Hammam krema za prhanje uniseks 250 ml
Tesori d'Oriente Hammam krema za prhanje uniseks 250 ml
krema za prhanje uniseks 250 ml
6,20

Koda: TSR0480 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 24. 9. 2018
Tesori d'Oriente Hammam
krema za prhanje uniseks 250 ml | 6,20

Opis parfuma Tesori d'Oriente Hammam

Krema za prhanje Tesori d'Oriente Hammam odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda enkratno osvežujoč občutek, vaša koža pa je mehka in prijetno diši. Ta odišavljena krema za tuširanje spremeni vašo vsakodnevno rutino v vrhunsko doživetje.

O blagovni znamki Tesori d'Oriente

Blagovna znamka Tesori d'Oriente je nastala na podlagi misli, da vsaka ženska naj bi imela priložnost, da lahko neposredno v svojem domu ustvari popolno čutno doživetje za udobje telesa in misli.

Dragulji iz Orienta v obliki očarljivih čutnih dišav so izdelani iz unikatnih sestavin, ki vsem kozmetičnim pripravkom Tesori d'Oriente posojajo edinstvenost in orientalsko lepoto. Tradicionalno čutno doživetje iz orientalskih dišav dopolnjujejo še najbolj moderne sestavine, ki dodajajo pripravkom originalnost.

Blagovna znamka Tesori d'Oriente ponuja kompletno ponudbo kozmetičnih pripravkov, ki jih lahko izkoristite za vsakodnevne sproščevalne rituale. S temi rituali lahko odpravite stres vsakdanjih dni in pripeljete popolno udobje ter telesno in duševno ravnovesje.

Kakovostni italijanski izdelki z edinstvenimi čutnimi vonji vam pri vsakem dotiku s kožo ponujajo občutek veselja in sprostitve. Privoščite si srečne trenutke s pripravki Tesori d'Oriente vsak dan!

Menu