Tesori d'OrienteMuschio Bianco darilni set VI. za ženske

Tesori d'Oriente Muschio Bianco darilni set VI. za ženske
Tesori d'Oriente Muschio Bianco darilni set VI. za ženske

Koda: TSR00798 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

parfumska voda 100 ml + krema za telo 300 ml + torbica

Opis Tesori d'Oriente Muschio Bianco
Sestava

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Tesori d'Oriente Muschio Bianco vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu.

Lastnosti:

  • čudovita torbica kot darilo

Vsebina seta:

  • parfumska voda 100 ml
  • krema za telo 300 ml
  • torbica

Sestava

Vrsta dišave
orientalske, mošusna
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Tesori d'Oriente

Blagovna znamka Tesori d'Oriente je nastala na podlagi misli, da vsaka ženska naj bi imela priložnost, da lahko neposredno v svojem domu ustvari popolno čutno doživetje za udobje telesa in misli.

Dragulji iz Orienta v obliki očarljivih čutnih dišav so izdelani iz unikatnih sestavin, ki vsem kozmetičnim pripravkom Tesori d'Oriente posojajo edinstvenost in orientalsko lepoto. Tradicionalno čutno doživetje iz orientalskih dišav dopolnjujejo še najbolj moderne sestavine, ki dodajajo pripravkom originalnost.

Blagovna znamka Tesori d'Oriente ponuja kompletno ponudbo kozmetičnih pripravkov, ki jih lahko izkoristite za vsakodnevne sproščevalne rituale. S temi rituali lahko odpravite stres vsakdanjih dni in pripeljete popolno udobje ter telesno in duševno ravnovesje.

Kakovostni italijanski izdelki z edinstvenimi čutnimi vonji vam pri vsakem dotiku s kožo ponujajo občutek veselja in sprostitve. Privoščite si srečne trenutke s pripravki Tesori d'Oriente vsak dan!

Recenzija Tesori d'Oriente Muschio Bianco