THD Ricarica Fantasie di Agruminadomestno polnilo za aroma difuzor

THD Ricarica Fantasie di Agrumi nadomestno polnilo za aroma difuzor
THD Ricarica Fantasie di Agrumi nadomestno polnilo za aroma difuzor
Novost
200 ml
7,00

Koda: THD01244 | 4 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

THD Ricarica Fantasie di Agrumi nadomestno polnilo za aroma difuzor
| 1 kos | 7,00
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo 20sihome in vse dišave in parfume za dom boste kupili za 20 % ceneje. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma THD Ricarica Fantasie di Agrumi

Nadomestno polnilo THD Ricarica Fantasie di Agrumi spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • citrusna dišava

Navodilo za uporabo:
Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.

Sestava

Vrsta dišave za dom
citrusna, sadna

O blagovni znamki THDAroma difuzorji THD pripeljejo v vaš dom očarljive vonje in resnično prijetno vzdušje. Italijanska blagovna znamka THD je nastala leta 2005 s ciljem nadišaviti ljudem njihov dom. Podjetje se ukvarja z izdelavo dišečih paličic, sveč in aroma difuzorjev. Aroma difuzorji THD vam zagotovijo nadišavljeno sobo in hkrati imajo dekorativno funkcijo. Difuzorji THD vsebujejo le najbolj kakovostne sestavine. Lahko izberete bolj osvežujoče, energične ali relaksacijske vonje.

S pomočjo aroma difuzorjev THD lahko poudarite udobje svojega doma, pripeljete romantično vzdušje ali stimulirate svojo misel in izboljšate koncentracijo. Aroma difuzorji THD so primerni za v dnevno sobo, spalnico, hodnik, kopalnico ali pisarno. Odvisno je samo od vas, kamor aroma difuzor postavite. Privoščite si neskončne vonje z aroma difuzorji THD!

Recenzija THD Ricarica Fantasie di Agrumi

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!