THD Wax Curls Muschio Bianco

vosek za aroma lučko 100 g

THD Wax Curls Muschio Bianco vosek za aroma lučko  100 g
THD Wax Curls Muschio Bianco vosek za aroma lučko  100 g
THD Wax Curls Muschio Bianco vosek za aroma lučko  100 g
vosek za aroma lučko 100 g
5,00

Koda: THD0038 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 23. 10. 2018
THD Wax Curls Muschio Bianco
vosek za aroma lučko 100 g | 5,00

Opis parfuma THD Wax Curls Muschio Bianco

Vosek za v aromatične svetilke THD Wax Curls Muschio Bianco je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Navodilo za uporabo:
Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.

O blagovni znamki THDAroma difuzorji THD pripeljejo v vaš dom očarljive vonje in resnično prijetno vzdušje. Italijanska blagovna znamka THD je nastala leta 2005 s ciljem nadišaviti ljudem njihov dom. Podjetje se ukvarja z izdelavo dišečih paličic, sveč in aroma difuzorjev. Aroma difuzorji THD vam zagotovijo nadišavljeno sobo in hkrati imajo dekorativno funkcijo. Difuzorji THD vsebujejo le najbolj kakovostne sestavine. Lahko izberete bolj osvežujoče, energične ali relaksacijske vonje.

S pomočjo aroma difuzorjev THD lahko poudarite udobje svojega doma, pripeljete romantično vzdušje ali stimulirate svojo misel in izboljšate koncentracijo. Aroma difuzorji THD so primerni za v dnevno sobo, spalnico, hodnik, kopalnico ali pisarno. Odvisno je samo od vas, kamor aroma difuzor postavite. Privoščite si neskončne vonje z aroma difuzorji THD!