The Bluebeards Revenge Razors & Blades

britev

The Bluebeards Revenge Razors & Blades britev
The Bluebeards Revenge Razors & Blades britev
11,90

Koda: TBR1958 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
The Bluebeards Revenge Razors & Blades
| 11,90

Opis izdelka The Bluebeards Revenge Razors & Blades

Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek The Bluebeards Revenge Razors & Blades je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.

Lastnosti:

  • gladko britje po tradicionalni metodi
  • pripomore h gladkemu in natančnemu britju
  • dizajnerska izvedba

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge je angleška popularna blagovna znamka, ki prodaja pripomočke za britje in se osredotoča zlasti na mlade moške in neodvisne upornike. Pripomočki za britje The Bluebeards Revenge so edinstveni zaradi svojega modernega mladostnega dizajna in tudi zaradi inovativnih tehnologij, ki vas lahko presenetijo! Posebnost blagovne znamke The Bluebeards Revenge temelji zlasti v uporabi unikatne sestavine Decelerine, kar je mešanica učinkovitih naravnih snovi, ki upočasnjuje rast dlak in s tem zmanjšuje frekvenco britja. Decelerine hkrati ponuja koži pomirjenje, preprečuje razdraženje, intenzivno vlaži in ima protivnetni učinek. Vsi izdelki od blagovne znamke The Bluebeards Revenge so primerni za občutljivo kožo.

Edinstveno moško kozmetiko za britje The Bluebeards Revenge izdelujejo v enem od najboljših kozmetičnih laboratorijev v Veliki Britaniji. Lahko se zanesete na resnično kakovost! V ponudbi blagovne znamke The Bluebeards Revenge so za moške pripravljene prvovrstne kreme za britje, klasične britvice, brivniki in pripravki za nego po britju. Izdelki The Bluebeards Revenge ne vsebujejo parabenov in niso testirani na živalih. Znebite se neprijetnega izpuščaja po britju in začnite uživati v popolnoma gladki koži, ki vam bo zdržala več dni! Privoščite si edinstveno kozmetiko za britje The Bluebeards Revenge!