The Different CompanyJasmin de Nuit parfumska voda za ženske

The Different Company Jasmin de Nuit parfumska voda za ženske
The Different Company Jasmin de Nuit parfumska voda za ženske
90 ml

Koda: TDC0433 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis The Different Company Jasmin de Nuit
Sestava

Cvetlična parfumska voda za ženske The Different Compayn Jasmin de Nuit se predstavlja z močnim in intenzivnim vonjem. Cimetov esencialni dragulj, ki temelji na začinjenih tonih in tonih prahu. Stilska dišeča aroma, s katero doživite trenutke blaženosti in samozavesti.

The Different Company Jasmin de Nuit je parfumska voda za ženske, ki hrepenijo po začimbnih sestavinah. Gre na primer za jantar, kardamom, cimet ali zvezdnat janež, ki poskrbijo za vaš naravni esencialni izraz. Obkrožite se z vonjem, s katerim boste poglobili svoje čutne lastnosti.

Steklenička parfumske vode za ženske The Different Company Jasmin de Nuit ima decentno obliko in prozorno barvo, skozi katero prodira topla rahlo rumena kompozicija notranje sestave. Privoščite si združitev luksuza in elegance, ki postane vaše osvežujoče orožje proti vseprisotnim moškim.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
janež, bergamotka, mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, cimet, kardamom
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, pačuli, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki The Different Company

The Different Company - Unikatne luksuzne dišave, ki si prizadevajo za popolnost brez kompromisov.
The Different Company je francoska blagovna znamka niche parfumov s filozofijo, ki temelji na praznovanju čutov, lepote in edinstvenosti pravih francoskih parfumov in edinstvenosti stekleničk. The Different Company ponuja izjemne izdelke s sodobno vizijo razkošja, ki temelji na koreninah slavne tradicije visoke parfumerije (haute parfumerije).
Blagovno znamko The Different Company sta Jean Claude Ellena in Thierry de Baschmakoff ustanovila leta 2000. Kmalu se jima z isto strastjo pridružil Luc Gabriel, sedanji predsednik podjetja. Od samega začetka do danes sledi podjetje The Different Company pravilu ustvarjati izjemne dišave. Prve štire dišave, ki jih ustvaril Jean-Claude Ellen so povzročili popolno revolucijo v svetu dišav.
Danes ima podjetje The Different Company več kot dve desetini edinstvenih luksuznih parfumov in tudi številne zanimive dišeče sveče in drugo luksuzno blago. Parfume blagovne znamke The Different Company najdete v najboljših svetovnih parfumerijah in luksuznih hotelih po vsem svetu. Edinstvenost blagovne znamke leži v pristopu, da razkošje odraža razlike. The Different Company se osredotoča na ustvarjanje parfumov brez kompromisov.
Vsi parfumi The Different Company imajo poleg izjemnih vonjev tudi lepe embalaže. Stekleničke parfumov so izdelane iz edinstvenega stekla in so utelešenje razkošja. Njihova vrhunska oblika odlično dopolnjuje slog blagovne znamke, ki temelji na spoštovanju tradicije.
Poskusite parfumsko ali toaletno vodo od blagovne znamke The Different Company in ugotovite kaj je razkošje! Vsaka dišava združuje vrhunsko kakovost in edinstveno obliko. Luksuzni parfum lahko postane odlično darilo za vaše ljubljene.
The Different Company. Ker drugačnost pomeni najvišje razkošje.

Recenzija The Different Company Jasmin de Nuit