The Different CompanyOsmanthus toaletna voda polnilna za ženske

The Different Company Osmanthus toaletna voda polnilna za ženske
The Different Company Osmanthus toaletna voda polnilna za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
135,00

Koda: TDC0506 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis The Different Company Osmanthus
Sestava

Pikantna toaletna voda za ženske The Different Company Osmanthus predstavlja združitev citrusnih in cvetličnih tonov. Močna in hkrati zelo lahka kompozicija prodira globoko v vaše vohalne čute. Zelen čar iz vas naredi elegantno damo, ki bo takoj v ospredju pozornosti.

The Different Company Osmanthus je toaletna voda za ženske, ki ljubijo svežino in dinamičnost posameznih sestavin. Gre na primer za bergamotko, madarino ali jasmin, ki vas popolnoma prevzamejo. Podlezite esencialnemu čaru, ki bo mnogo bolj močan kot vi sami.

Steklenička toaletne vode za ženske The Different Company Osmanthus ima enostavno obliko in celotno izvedbo. Je nežno obarvana, kar se ujema z notranjo kompozicijo, ki je lahka in mehka. Dobite potreben odmerek samozavesti in pokažite svoj čar.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, mandarina, zelene note
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
dišeči oljkovec, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vrtnica, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki The Different Company

The Different Company - Unikatne luksuzne dišave, ki si prizadevajo za popolnost brez kompromisov.
The Different Company je francoska blagovna znamka niche parfumov s filozofijo, ki temelji na praznovanju čutov, lepote in edinstvenosti pravih francoskih parfumov in edinstvenosti stekleničk. The Different Company ponuja izjemne izdelke s sodobno vizijo razkošja, ki temelji na koreninah slavne tradicije visoke parfumerije (haute parfumerije).
Blagovno znamko The Different Company sta Jean Claude Ellena in Thierry de Baschmakoff ustanovila leta 2000. Kmalu se jima z isto strastjo pridružil Luc Gabriel, sedanji predsednik podjetja. Od samega začetka do danes sledi podjetje The Different Company pravilu ustvarjati izjemne dišave. Prve štire dišave, ki jih ustvaril Jean-Claude Ellen so povzročili popolno revolucijo v svetu dišav.
Danes ima podjetje The Different Company več kot dve desetini edinstvenih luksuznih parfumov in tudi številne zanimive dišeče sveče in drugo luksuzno blago. Parfume blagovne znamke The Different Company najdete v najboljših svetovnih parfumerijah in luksuznih hotelih po vsem svetu. Edinstvenost blagovne znamke leži v pristopu, da razkošje odraža razlike. The Different Company se osredotoča na ustvarjanje parfumov brez kompromisov.
Vsi parfumi The Different Company imajo poleg izjemnih vonjev tudi lepe embalaže. Stekleničke parfumov so izdelane iz edinstvenega stekla in so utelešenje razkošja. Njihova vrhunska oblika odlično dopolnjuje slog blagovne znamke, ki temelji na spoštovanju tradicije.
Poskusite parfumsko ali toaletno vodo od blagovne znamke The Different Company in ugotovite kaj je razkošje! Vsaka dišava združuje vrhunsko kakovost in edinstveno obliko. Luksuzni parfum lahko postane odlično darilo za vaše ljubljene.
The Different Company. Ker drugačnost pomeni najvišje razkošje.

Recenzija The Different Company Osmanthus