theBalm Bahama Mamabronzer, senčilo za oči in puder za konture v enem

4×
theBalm Bahama Mama bronzer, senčilo za oči in puder za konture v enem
theBalm Bahama Mama bronzer, senčilo za oči in puder za konture v enem
6,3 g

  • theBalm Bahama Mama bronzer, senčilo za oči in puder za konture v enem
  • theBalm Bahama Mama bronzer, senčilo za oči in puder za konture v enem
Koda: TBA0100 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka theBalm Bahama Mama
Lastnosti

Opis:

Karibske počitnice v kompaktni embalaži! TheBalm Bahama Mana bronzer, senčilo in puder za konture v enem zagotavlja odličen videz. Koža obraza bo kot poljubljena od sonca. Prefinjen bronzer v sebi skriva tudi zapeljiva rjava senčila za oči, ki obrazu podarjajo porjavel videz brez oranžnih podtonov. Puder za konture dodaja vašemu obrazu čutno obliko. Lepo poudari vaše ličnice in brezhibno oblikuje vaš nos.

TheBalm Bahama Mama bronzer, senčila in puder za konture v enem ne vsebuje bleščic. Primeren je tudi za mastno kožo. Originalno retro embalažo dopolnjuje praktično ogledalce.

Učinki:

  • podarja porjavel videz
  • tonira
  • dodaja obrazu obliko
  • dopolnjuje ličenje oči

Tip kože:

Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte kot senčila na veke ali s pomočjo večjega čopiča kot bronzer ali puder za konture.

Lastnosti

Barva
rjava
Konsistenca
puder
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki theBalm

Blagovna znamka theBalm upošteva filozofijo moderne dobe. Hoče služiti vsakodnevnemu udobju, enostavno, hitro pa tudi s trohico zabave. Izdelki dekorativne kozmetike od legendarne blagovne znamke iz ZDA v celoti izpolnjujejo svojo izjavo: "Lepa v 5-ih minutah." Zaljubite se v nenavadne retro embalaže in hecne naslove. Sploh najbolj vas pa bodo prevzeli popolni rezultati.
Kozmetika theBalm se osredotoča na izdelavo proizvodov ne glede na starost. Konec koncev, kot pravi ustanoviteljica blagovne znamke Marissa Shipman: "Mladost je stanje vaše misli in vsebina vaše kozmetične torbice." Če jo napolnite z izdelki theBalm, ste lahko prepričani, da vam bo uspelo imeti svoj videz vedno pod nadzorom. Noben od izdelkov theBalm ni za nameček testiran na živalih in ne vsebuje nobenih parabenov. 
Marissa Shipman je začela svoje delovanje na področju kozmetike s potrebno trmoglavostjo in hkrati prepričanjem, da je treba nekaj spremeniti. Kupila je nekaj knjig o izdelavi make-upa, vprašala je sama sebe, kako si predstavlja idealne izdelke za nego videza, in v kuhinji je začela s prvimi poskusi. Nato je ustanovila podjetje, zaposlila je kemika in ustvarila spletno stran. Leta 2004 je rojakinja iz New Yorka uvedla na trg  blagovno znamko theBalm in ženske ter dekleta so lahko začele odkrivati nov način ličenja. V pestri ponudbi theBalm najdete vse pripravke, ki so potrebni za ureditev vašega videza – od maskar, sijajev za ustnice, senčil, rdečil do večnamenskih kozmetičnih setov. Med najbolj prodajane spadajo osvetljevalec in senčila v enem theBalm Mary - Lou Manizer, paleta senčil za oči s čopičem theBalm Nude Tude, maskara za volumen theBalm Cheater, rdečilo in senčila za oči v enem theBalm DownBoy, odstranjevalec ličil za oči theBalm Balms Away ali tekoče črtalo za oči theBalm Schwing. Ponudba je narejena zelo kompleksno, tako da pod blagovno znamko theBalm najdete še celo vrsto drugih proizvodov in pripomočkov.
Imate tudi rade izdelke, ki vam ustvarijo nasmeh na ustnicah samo s svojim videzom? Pri kozmetiki theBalm se nenavaden dizajn povezuje z izredno kakovostjo in vrhunsko kreativnostjo. Različne barve in odlične recepture iz vas naredijo umetnico in iz vašega obraza najboljše platno. Postanite lepi in vedno mladi s kozmetiko theBalm!

Recenzija theBalm Bahama Mama