theBalm Mad Lash

maskara za volumen

theBalm Mad Lash maskara za volumen
odtenek Black 8 ml
18,50

Koda: TBA0268 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
theBalm Mad Lash
odtenek Black 8 ml | 18,50

Opis kozmetike theBalm Mad LashOpis:

Maskara za volumen theBalm Mad Lash ima upognjeno krtačko s ščetinami tudi na robu, ki trepalnice popolnoma naliči. Trepalnicam doda izraz, podaljša njihovo dolžino in vidno poveča tudi njihov volumen. Maskara pri našanju trepalnice takoj loči in jih lepo priviha. Nežna sestava ne vsebuje nobenih parabenov, sulfatov niti ftalatov in ni testirana na živalih. Ličenje ostane dolgo nepoškodovano, maskara ne naredi grudic in niti čez dan se ne razpada. Poskusite ličenje z luksuzno maskaro, ki poudari lepoto vaših oči!

Lastnosti:

  • podaljša dolžino trepalnic
  • trepalnice lepo priviha
  • poveča volumen trepalnic
  • ima dolgo obstojnost

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na trepalnice z dolgimi potegi, da bi dosegli volumen in podaljšanje trepalnic. Če si želite ustvariti bolj dramatičen učinek ličenja, nanesite na trepalnice več plasti maskare.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no
Vrsta maskare
podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki theBalm

Blagovna znamka theBalm upošteva filozofijo moderne dobe. Hoče služiti vsakodnevnemu udobju, enostavno, hitro pa tudi s trohico zabave. Izdelki dekorativne kozmetike od legendarne blagovne znamke iz ZDA v celoti izpolnjujejo svojo izjavo: "Lepa v 5-ih minutah." Zaljubite se v nenavadne retro embalaže in hecne naslove. Sploh najbolj vas pa bodo prevzeli popolni rezultati.
Kozmetika theBalm se osredotoča na izdelavo proizvodov ne glede na starost. Konec koncev, kot pravi ustanoviteljica blagovne znamke Marissa Shipman: "Mladost je stanje vaše misli in vsebina vaše kozmetične torbice." Če jo napolnite z izdelki theBalm, ste lahko prepričani, da vam bo uspelo imeti svoj videz vedno pod nadzorom. Noben od izdelkov theBalm ni za nameček testiran na živalih in ne vsebuje nobenih parabenov. 
Marissa Shipman je začela svoje delovanje na področju kozmetike s potrebno trmoglavostjo in hkrati prepričanjem, da je treba nekaj spremeniti. Kupila je nekaj knjig o izdelavi make-upa, vprašala je sama sebe, kako si predstavlja idealne izdelke za nego videza, in v kuhinji je začela s prvimi poskusi. Nato je ustanovila podjetje, zaposlila je kemika in ustvarila spletno stran. Leta 2004 je rojakinja iz New Yorka uvedla na trg  blagovno znamko theBalm in ženske ter dekleta so lahko začele odkrivati nov način ličenja. V pestri ponudbi theBalm najdete vse pripravke, ki so potrebni za ureditev vašega videza – od maskar, sijajev za ustnice, senčil, rdečil do večnamenskih kozmetičnih setov. Med najbolj prodajane spadajo osvetljevalec in senčila v enem theBalm Mary - Lou Manizer, paleta senčil za oči s čopičem theBalm Nude Tude, maskara za volumen theBalm Cheater, rdečilo in senčila za oči v enem theBalm DownBoy, odstranjevalec ličil za oči theBalm Balms Away ali tekoče črtalo za oči theBalm Schwing. Ponudba je narejena zelo kompleksno, tako da pod blagovno znamko theBalm najdete še celo vrsto drugih proizvodov in pripomočkov.
Imate tudi rade izdelke, ki vam ustvarijo nasmeh na ustnicah samo s svojim videzom? Pri kozmetiki theBalm se nenavaden dizajn povezuje z izredno kakovostjo in vrhunsko kreativnostjo. Različne barve in odlične recepture iz vas naredijo umetnico in iz vašega obraza najboljše platno. Postanite lepi in vedno mladi s kozmetiko theBalm!