theBalm Mary - Lou Manizerosvetljevalec in senčilo za oči v enem

7×
theBalm Mary - Lou Manizer osvetljevalec in senčilo za oči v enem
theBalm Mary - Lou Manizer osvetljevalec in senčilo za oči v enem
Brezplačna dostava
8 g
24,00

Koda: TBA0113 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 3. 12. 2020

Opis izdelka theBalm Mary - Lou Manizer
Lastnosti

Legendarni osvetljevalec theBalm Mary-Lou Manizer bo enostavno in hitro postal vaš nepogrešljiv pripomoček pri ličenju. Naravno razprši svetlobo, ki pada na obraz, in tako zagotavlja mehkejši, mlajši in bolj sijoč videz kože.

Lastnosti:

  • osvetljuje in poudarja lica ter daje sijaj ličenju oči
  • ima večopravilno uporabo kot osvetljevalec in senčilo za oči
  • na licih povezuje zdrav, svež in mladosten videz
  • fino mleta pudrasta tekstura se popolno zlije s kožo
  • kompaktno pakiranje z ogledalcem zagotavlja praktičnost
  • odtenek, ki odlično pristaja vsem tonom kože

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča z rahlim nanašanjem osvetlite vrh ličnic, konico nosu in predel nad zgornjo ustnico. Nanesete ga lahko tudi na očesne veke ali pa rahlo osvetlite cel obraz kot zadnji korak pri ličenju.

Lastnosti

Odtenek
rjav, zlat
Konsistenca
puder
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
posvetlitveni

O blagovni znamki theBalm

p>Blagovna znamka theBalm upošteva filozofijo moderne dobe. Hoče služiti vsakodnevnemu udobju, enostavno, hitro pa tudi s trohico zabave. Izdelki dekorativne kozmetike od legendarne blagovne znamke iz ZDA v celoti izpolnjujejo svojo izjavo: "Lepa v 5-ih minutah." Zaljubite se v nenavadne retro embalaže in hecne naslove. Sploh najbolj vas pa bodo prevzeli popolni rezultati.
Kozmetika theBalm se osredotoča na izdelavo proizvodov ne glede na starost. Konec koncev, kot pravi ustanoviteljica blagovne znamke Marissa Shipman: "Mladost je stanje vaše misli in vsebina vaše kozmetične torbice." Če jo napolnite z izdelki theBalm, ste lahko prepričani, da vam bo uspelo imeti svoj videz vedno pod nadzorom. Noben od izdelkov theBalm ni za nameček testiran na živalih in ne vsebuje nobenih parabenov. 
Marissa Shipman je začela svoje delovanje na področju kozmetike s potrebno trmoglavostjo in hkrati prepričanjem, da je treba nekaj spremeniti. Kupila je nekaj knjig o izdelavi make-upa, vprašala je sama sebe, kako si predstavlja idealne izdelke za nego videza, in v kuhinji je začela s prvimi poskusi. Nato je ustanovila podjetje, zaposlila je kemika in ustvarila spletno stran. Leta 2004 je rojakinja iz New Yorka uvedla na trg  blagovno znamko theBalm in ženske ter dekleta so lahko začele odkrivati nov način ličenja. V pestri ponudbi theBalm najdete vse pripravke, ki so potrebni za ureditev vašega videza – od maskar, sijajev za ustnice, senčil, rdečil do večnamenskih kozmetičnih setov. Med najbolj prodajane spadajo osvetljevalec in senčila v enem theBalm Mary - Lou Manizer, paleta senčil za oči s čopičem theBalm Nude Tude, maskara za volumen theBalm Cheater, rdečilo in senčila za oči v enem theBalm DownBoy, odstranjevalec ličil za oči theBalm Balms Away ali tekoče črtalo za oči theBalm Schwing. Ponudba je narejena zelo kompleksno, tako da pod blagovno znamko theBalm najdete še celo vrsto drugih proizvodov in pripomočkov.
Imate tudi rade izdelke, ki vam ustvarijo nasmeh na ustnicah samo s svojim videzom? Pri kozmetiki theBalm se nenavaden dizajn povezuje z izredno kakovostjo in vrhunsko kreativnostjo. Različne barve in odlične recepture iz vas naredijo umetnico in iz vašega obraza najboljše platno. Postanite lepi in vedno mladi s kozmetiko theBalm!

Recenzija theBalm Mary - Lou Manizer7