Mugler Angel parfumska voda za ženske

9×
Mugler Angel parfumska voda za ženske
Mugler Angel parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
96,00

Prihranite 32%
50 ml
64,90

Koda: THM0033 | Na zalogi
1
DPD
sreda 30. 6. 2021

Opis Mugler Angel
Sestava

Angelska dišava s provokativno dišavno sestavo kot z drugega sveta. To je parfumska voda Mugler Angel, ki je kot ustvarjena za ženske z angelskim obrazom in hudičkom v telesu. Naj vas ne zmede nežna steklenička. Ta namreč v sebi skriva izrazito, nezamenljivo in značilno dišavo s kapljico ekscentričnosti, ki jo lahko ali obožujemo ali sovražimo. Nič med tem.

  • intenzivna sladka dišava s čokolado
  • za ženske, ki jih ni strah biti v središču pozornosti
  • idealna za zvečer in za mrzle zimske dni

Sestava dišave
Dišavno sestavo legendarne dišave Angel tvorijo sladki toni v podobi okusne čokolade, medu, karamele in sladkorne pene v kontrastu z rahlo pekočim pačulijem, s citrusnimi akordi bergamota, s kokosom in s toplo sandalovino. Za nevsakdanje čutno doživetje poskrbijo orientalske prvine v baznih notah parfumske vode.

Zgodba dišave
Ženska parfumska voda Angel Mugler je na trg prišla leta 1992 kot delo parfumarjev Olivierja Crespa a Yvesa de Chirina. V kratkem času je postala najbolj priljubljena dišava v vsej Franciji in kmalu je osvojila tudi svet. Ta kultna dišava se skriva v nežni, nebesno modri steklenički, ki prikazuje nočno nebo, polno svetlečih zvezd. Zelo intenzivna dišavna sestava zagotovo ni za vsakogar. Kakor hitro pa vam priraste k srcu, ste lahko prepričani, da vaše osebnosti nič ne poudari bolje.

Sestava

Sestava
tropsko sadje, pačuli, vanilija, bergamotka, karamel
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, Francija) je odprl istoimenski salon v letu 1973 v glavnem mestu mode – Parizu. V 70. letih se je specializiral predvsem na francoske ženske. Lasten parfum je imel šele v letu 1992.
Thierry Muglervidi sam sebe bolj kot dirigenta, ki samo daje konkretnejšo obliko temu, kar je mogoče videti vsak dan okoli. Opozoriti je treba, da je kot "dirigent" uspešen, tako v svetu mode in modnih dodatkov, kot parfumih z znamko Mugler.
Trenutno se uveljavlja z vonji Mugler Alien ali brezčasno in večno linijo Mugler Angel. Kot kostumograf Thierry Mugler na primer skrbi za image R&B pevke Beyoncé, sodeloval je tudi pri filmu Parfum: Zgodba o morilcu.

Recenzija Mugler Angel9