Tiffany & Co.Tiffany & Co. Rose Gold parfumska voda za ženske

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold parfumska voda za ženske
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold parfumska voda za ženske
Novost
Brezplačna dostava
75 ml
126,00

Na zalogi | Koda: TIF02245
1
DPD
petek 3. 12. 2021
Osebni prevzem
petek 3. 12. 2021

Ni le čudovit rožnato zlat nakit simbol elegantnega sloga. Parfumska voda za ženske Tiffany & Co. Tiffany Rose Gold bo s svojo dišavo na koži poudarila osebnost svoje uporabnice enako dovršeno. Očem nevidno, a kljub temu povsem nezgrešljivo.

  • živa in zapeljiva cvetlično-sadna dišava
  • avtor je francoski parfumar Jerome Epinette
  • predstavljena leta 2021

Sestava dišave
Kot prvi bo nase opozoril črni ribez z zelo iskrivim, a hkrati igrivim zaključkom. Kmalu se mu bodo pridružili toni modre vrtnice, hibrida z japonsko vrtnico, ki v sestavo vnaša nežno cvetlično stran. Za toplo izzvenevanje bo poskrbel muškatni oslez s pridihom mošusa in perunike.

Zgodba dišave
Dišava Tiffany Rose Gold je povezana z draguljarstvom Tiffany & Co, ki se mu na ta način poklanja. Vsaka linija ali faseta sijoče rožnato zlate stekleničke, ki je nastala po navdihu oblike brušenega diamanta, spominja na to mojstrsko umetnost.

Pod pokrovčkom se skriva dišava, ki je temperamentna in prav magnetna – enako kot ženska, ki jo nosi. Ključne sestavine dišavne sestave so vgravirane v trup stekleničke. Zlatasta vsebina pa ustvarja privlačen kontrast s trakom na grlu v tipičnem odtenku »Tiffany Blue«.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
črni ribez
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, perunika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
ambrette, mošus
Vrsta dišave
sadne, cvetlične, mošusna

Blagovna znamka Tiffany & Co. definira s svojimi legendarnimi dragulji prvovrstno delo draguljarjev, ekskluzivnost in eleganco. Kralj diamantov, kot so imenovali ustanovitelja znamke Charlesa Lewisa Tiffanija, je živel s strastjo do najlepših dragih kamnov in briljantnih dizajnov svojega nakita.

Ikonična turkizna barva, znana kot Tiffany blue, je prav kot samotno ime znamenjem razkošja. Spremlja celotno tvorbo znamke od darilnih škatlic čez samoten nakit vse do dizajna parfuma Tiffany. Prve dišave so nastale že v 80. letih prejšnjega stoletja – cvetlična Tiffany for Women in začimbna Tiffany for Men. Tudi v svojih parfumih blagovna znamka uporablja najbolj čiste esence, ekskluzivnost in eleganco in se trudi povzročiti edinstven občutek dotika dragega dragulja na goli koži.

Od svojega nastanka leta 1837 je blagovna znamka očarala poleg posebnih osebnih osebnosti postopno ves svet. In tudi danes predstavlja nadčasovni nakit Tiffany & Co. spomin na najbolj izjemne življenjske trenutke.