Tolure Cosmetics Hairplusserum za rast za trepalnice in obrvi

6×
Tolure Cosmetics Hairplus serum za rast za trepalnice in obrvi
Tolure Cosmetics Hairplus serum za rast za trepalnice in obrvi
Brezplačna dostava
3 ml
69,90

Koda: TOC1548 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nege za obraz nad 30 € boste zdaj prejeli intenzivno nego v ampulah od blagovne znamke Saffee. Izberite si iz več variant v košarici.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis izdelka Tolure Cosmetics Hairplus
Lastnosti

Ali želite imeti v samo treh tednih lepe in dolge trepalnice kot lutka? Ni problema! Inovativni rastni serum za trepalnice in obrvi Tolure Cosmetics Hairplus z bio-peptidi in vitamini bo poskrbel, da bo tudi vaš pogled nadvse zapeljiv.

Serum krepi rast trepalnic, poleg tega pa izboljša elastičnost in ščiti pred lomljenjem. Prav tako je primeren za izboljšanje gostote obrvi.

Lastnosti:

  • intenzivno stimulira rast trepalnic in jih podaljšuje
  • krepi posamezne trepalnice in obrvi ter jih okrepi
  • poveča elastičnost trepalnic in obrvi ter tako preprečuje lomljenje
  • omeji izpadanje trepalnic in obrvi

Sestava:

  • bio-peptidi – krepijo rast trepalnic in jih ščitijo pred izpadanjem
  • vitamini A, C in E – trepalnice in obrvi nahranijo od korenin pa vse do konic
  • pantenol – kožo vek in obrvi pomirja ter jo naredi bolj nežno
  • izvleček iz ženšena – stimulira prekrvavitev korenin trepalnic in obrvi

Kako uporabljati:
Pred uporabo temeljito obrišite odvečno tekočino s čopiča ob rob posodice. Nato majhno količino seruma nanesite h koreninam trepalnic in po potrebi tudi na obrvi. Uporabljajte enkrat dnevno.

Trepalnice rastejo v ciklih; pri uporabi izdelka se lahko ta cikel zaradi hitrejše in bolj izrazite rasti skrajša, vi pa imate občutek, da vam trepalnice izpadajo. V resnici gre le za naravno menjavo.  

Opozorilo:
Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in pekoč občutek oziroma pordelost oči. Če izdelek pride v oči, jih nemudoma sperite z vodo. Če pride do pordelosti oči ali pekočega občutka, za nekaj dni prekinite z uporabo.

Lastnosti

Odtenek
Transparentna

O blagovni znamki Tolure Cosmetics

Nič več praznih obljub o lepih trepalnicah, gostih obrveh ali zapeljivih ustnicah. Kozmetika Tolure Cosmetics vedno izpolni to, kar obljubi. Če si želite daljših trepalnic ali polnejših ustnic, vam bodo izdelki Tolure prinesli resnične rezultate. Ta mlada dinamična blagovna znamka z nemško-avstrijskimi koreninami v Salzburgu izdeluje inovativne lepotilne izdelke z učinkovinami, na katere se lahko zanesete.

Dolgoletno strokovno znanje in nenehen razvoj uvrščajo kozmetiko Tolure Cosmetics med najkakovostnejše na svojem področju. Do lepših trepalnic je blagovna znamka pomagala že celi vrsti dam. Vi ste lahko naslednja med njimi. 

Prepričajte se sami in preizkusite serum za rast trepalnic in obrvi Tolure Cosmetics Hairplus, ki prinaša rezultate že po treh tednih. Če vam narava ni podarila polnih čutnih ustnic, se vam ni treba takoj naročiti pri plastičnem kirurgu. Sijaj za volumen ustnic Tolure Cosmetic Lipboost® vam na videz prinaša tako rekoč identičen učinek.

Recenzija Tolure Cosmetics Hairplus