Tommy Hilfiger Loud for Her

toaletna voda za ženske 75 ml

Tommy Hilfiger Loud for Her toaletna voda za ženske 75 ml
Tommy Hilfiger Loud for Her toaletna voda za ženske 75 ml
Tommy Hilfiger Loud for Her toaletna voda za ženske 75 ml
75 ml
20,50

Koda: THI1763 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 19. 10. 2018
Tommy Hilfiger Loud for Her
75 ml | 20,50

Opis parfuma Tommy Hilfiger Loud for Her

Pustite se skupaj s parfumom Tommy Hilfiger Loud for Her zabavati na valovih rock and rolla. Dišava je navdihnjena z glasnimi akordi glasbe. Upodablja strastno, razburljivo in samozavestno žensko, ki zagotovo podleže tej nenavadni koncepciji. Prvotni glasni toni so na valovih sočnega sadja, kjer prevladuje sladek pridih ličija. Nato se postopno odpira strastno srce s cvetličnimi akordi, zlasti potem z listki čutnih vrtnic. Končno harmonijo zaključuje lesna in zemeljska osnova in pačuli.

Steklenička parfuma Loud for Her spominja na vinilno ploščo, ki popolnoma poudarja čutnost dišave in njeno strast. Parfum je bil predstavljen leta 2010 in uveden na trg v dvojni izvedbi za ženske in za moške.

Ta edinstvena dišava vas bo spremljala ne le na koncertih, ampak vas odlično dopolni tudi med navadnim nošenjem. Zahvaljujoč nenavadni kompoziciji jo lahko nosite celo leto. Občutljiv, iskren in zabaven – takšen je parfum Tommy Hilfiger Loud for Her!

Sestava

Sestava
liči, pačuli, vrtnica
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Tommy Hilfiger

Parfumi Tommy Hilfiger | Tommy Hilfiger – Tommy Hilfiger je bil rojen leta 1951 v Združenih državah Amerike kot Thomas Jacob Hilfiger. Ker je izhajal iz družine z devetimi otroki in njegovi starši so bili priseljenci, je možno se domnevati, da niti njegova pot na modni vrh ni bila lepo asfaltirana. Danes ima njegovo podjetje vrednost skoraj tri bilijone dolarjev ... Mladi Tommy Hilfiger je prvotno začel kariero kot oblikovalec v modnih hišah Calvin Klein in Perry Ellis. Njegovi načrti so bili nekoliko bolj ambiciozni – leta 1984 je ustanovil blagovno znamko Tommy Hilfiger, ki je bila že približno deset let kasneje na absolutnem vrhu. Tommy Hilfiger, v Sloveniji znan po svojih odličnih oblačilih se osredotoča predvsem na mlajše kupce. Blagovna znamka ponuja izvirno modo, dodatke in parfume Tommy Hilfiger: kolekcije Tommy Hilfiger Tommy Man (Girl) ali Tommy Hilfiger Loud for Her (Him) ne bi smeli spregledati.