Tommy Hilfiger Tommy Summer toaletna voda za moške

Tommy Hilfiger Tommy Summer toaletna voda za moške
Tommy Hilfiger Tommy Summer toaletna voda za moške
100 ml

Koda: THI02228 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
15 % popusta ob vsakem nakupu znamke Tommy Hilfiger. V košarico vnesite kodo th15 in ob nakupu te znamke nad 30 € boste za darilo prejeli tudi kozmetično torbico.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis Tommy Hilfiger Tommy Summer
Sestava

Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Tommy Hilfiger Tommy Summer. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne.

  • lesna dišava
  • vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • posebna poletna izdaja

Sestava

Sestava
kardamom, vijoličen list, ebenovina
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Tommy Hilfiger

Parfumi Tommy Hilfiger | Tommy Hilfiger – Tommy Hilfiger je bil rojen leta 1951 v Združenih državah Amerike kot Thomas Jacob Hilfiger. Ker je izhajal iz družine z devetimi otroki in njegovi starši so bili priseljenci, je možno se domnevati, da niti njegova pot na modni vrh ni bila lepo asfaltirana. Danes ima njegovo podjetje vrednost skoraj tri bilijone dolarjev ... Mladi Tommy Hilfiger je prvotno začel kariero kot oblikovalec v modnih hišah Calvin Klein in Perry Ellis. Njegovi načrti so bili nekoliko bolj ambiciozni – leta 1984 je ustanovil blagovno znamko Tommy Hilfiger, ki je bila že približno deset let kasneje na absolutnem vrhu. Tommy Hilfiger, v Sloveniji znan po svojih odličnih oblačilih se osredotoča predvsem na mlajše kupce. Blagovna znamka ponuja izvirno modo, dodatke in parfume Tommy Hilfiger: kolekcije Tommy Hilfiger Tommy Man (Girl) ali Tommy Hilfiger Loud for Her (Him) ne bi smeli spregledati.         

Recenzija Tommy Hilfiger Tommy Summer