TOP 10 parfumov za moškega

Amouage - Interlude Men EDP - za moške - topla, večplastna in opulentna dišava je ustvarjena za hladne mesece. Sestavine, kot so kadilo, ambra in usnje so tipične za omansko blagovno znamko Amouage. Dišave za resnične poznavalce.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - uniseks - z veseljem se pušča presenetiti, je impulziven in odprt za kakršnokoli pustolovščino. Noče pritegniti pozornosti za vsako ceno, ampak komplimenta je vedno vesel. Ne išče nič zapletenega, daje prednost minimalizmu. Obožuje nežen vonj lesa.

Montale - Black Aoud EDP - za moške - navdušujoča in pogumna dišava za moške, ki se ne bojijo stopiti v neznano. Vsebuje za moške parfume precej nenavadno kombinacijo vrtnice in oud lesa, ki priteguje veliko pozornost okolice.

Comme Des Garcons Miniatures Collection SET I. - Wonderwood (Men) 9 ml + Amazingreen (Unisex) 9 ml + 2 (Unisex) 9 ml - sam se rad odloča, zato bo za njega najbolj primerna ta trojica mini parfumov, ki mu daje velik prostor, da se lahko sam odloči in najde svojega favorita. Povrh tega je idealna tudi za potovanje. (Vsako dišavo lahko kupite samostojno tudi v veliki embalaži).

Creed - Aventus EDP - za moške - alfa moški. Vodja. Osvajalec. Išče edinstveno moško dišavo, ki bi poudarila njegovo možatost. Nagiba se k čistim, nežnim, sadnim dišavam, ki v sebi hkrati skrivajo globino in mističnost.

Amouage - Epic EDP - za moške - epična, nenehno se spreminjajoča dišava bo našla svoje oboževalce zlasti med moškimi, ki ljubijo začinjene in lesne dišave. Parfum je kot pravljica iz Orienta, v kateri se odpira vedno novo in novo poglavje ...

Penhaligon's - Sartorial EDT - za moške - sivka v njem takoj prebudi predstavo idealne dišave za moške. Z uporabo najboljših niche sestavin ta parfum reinterpretira klasični moški parfum.

Montale - Red Vetyver EDP - za moške - imponirajo mu zlasti dišave, ki so polne začimb. Začinjenost in lesnost za njega predstavljata simbol možate dišave. Bogata in jasno določena moška dišava, ki jo ženske na moških ljubijo ...

Mancera - Cedrat Boise EDP - uniseks - ko je odraščal, je uporabljal tipične moške citrusne dišave, ki jih ljubi. Zdaj pa je že čas, da se kot odrasli moški premakne naprej. Išče možato dišavo, ki rahlo poudari njegov jaz. Všeč mu je, ko ga ženske opažajo zahvaljujoč njegovi dišavi. Išče parfum, ki ga bo odlično spremljal, ali je v službi, v telovadnici ali samo uživa v prostem času.

Caron - Yatagan EDT - za moške - izrazita in zelo možata dišava od francoske blagovne znamke niche parfumov Caron, ki že več let pridobiva srce ne samo moških, temveč tudi žensk. Zelo čutna animalna sestavina castoreum skupaj z lesno aromo ustvarjata izrazito možato dišavo, ki je polna čustev.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter