Preskoči na glavno vsebino

TOP 10 ženskih niche dišav

Serge Lutens - Chergui EDP - uniseks - obožuje orientalske dišave zlasti zaradi njihove globine in kompleksnosti. So iste kot njena duša – nedojemljive na prvi pogled. Daje prednost bolj sladkim vonjem in zelo ceni izbran okus ter francoski šarm. Ne boji se nositi zapletenih dišav, ki imajo svoj značaj in so polne čutnosti in obenem tudi nežnosti.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - uniseks - je impulzivna, ima rada presenečenje in se ne upira nobeni pustolovščini. Ne trudi se pritegniti pozornosti za vsako ceno, ampak vsakega komplimenta je vesela. Cvetov ne dojema kot edinega simbola ženstvenosti, temveč obožuje na primer tudi nežen vonj lesa.

Montale - Intense Cafe EDP - uniseks - išče izrazite dišave, ker ji pristajajo. Všeč ji je, ko se v dišavi združujeta izrazitost in naravnost. Njeno pozornost pritegne zapeljiva aroma kave skupaj z vaniljo in vrtnico in seveda legendarna kakovost francoskih parfumov.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - za ženske - globok in zapeljiv vonj vrtnice je zanjo usoden. Daje prednost opulentni, temni in čutni vrtnici pred čisto in predvidljivo. Uživa v družbi zanimivih ljudi, kjer rada pritegne pozornost, menda prav z nenavadnim parfumom.

Montale - Roses Musk EDP - za ženske - všeč so ji čisti vonji, ki niso izzivni, temveč pustijo, da se pokaže njena nežna ženstvenost. Obožuje vrtnice, ki so simbol čistoče in ženstvenosti. Išče parfum, ki lahko poudari njeno čutnost.

Mancera - Roses Vanille EDP - za ženske - obožuje sladke in izrazite dišave, ki imajo dolgo obstojnost. Združitev vrtnice in vanilje je zanjo božanska. V parfumu hoče najti zlasti igrivost in brezskrbnost.

Creed - Love in White EDP - za ženske - obožuje čiste in pudraste vonje. Išče nežen in naraven parfum, ki ga lahko nosi vsak dan. Ne potrebuje pritegovati pozornosti za vsako ceno. Samo si želi lepo dišati. Hkrati išče vrhunsko kakovost.

Montale - Pure Gold EDP - za ženske - kombinacija sadnega in cvetličnega vonja je zanjo absolutni vrhunec. Dojema jo kot utelešenje romantičnosti in nostalgičnih spominov na njen prvi parfum. Fascinira jo, da lahko dišave v sebi združijo spomine s sodobnostjo, otroštvo z odraslostjo, igrivost z decentnostjo. Parfum je zanjo vedno nova združitev teh nasprotij.

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP - za ženske - ela cresceu com o brilho dos aromas florais e cítricos. É desafiadora e ousada. Não usa qualquer coisa. Tem a necessidade se um aroma esmagador, complexo, cheio de diversidade e notas orientais. Procura por uma fragrância profunda e quente nos períodos mais frios.

Montale - Dark Purple EDP - za ženske - ela adora rosas, mas gosta de algo novo e original. A combinação do aroma agradável de ameixas com rosas tem a intensidade que a satisfaz. Ela orgulha-se de possuir uma fragrância única e distintiva que descreve a sua natureza..

celotno besedilo skrij besedilo