Topvet Professional Bio

masažno olje cimet

Topvet Professional Bio masažno olje cimet
Topvet Professional Bio masažno olje cimet
Topvet Professional Bio masažno olje cimet
200 ml
5,95

Koda: TOP0903 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Topvet Professional Bio
200 ml | 5,95

Opis kozmetike Topvet Professional Bio

Opis:

Cimetovo masažno olje Topvet Massage and Bath Oils vsebuje bio mešanico, ki ne vsebuje nobenih naftnih niti drugih odvečnih snovi. Cimetovo dišavno olje povzroča lokalno segretje kože, razširitev krvnih žil in s tem tudi odpravljanje maščob v koži. Masažno olje cimet Topvet Massage and Bath Oils pomaga regulirati lastnosti kožnega maščobnega tkiva. Uporablja se zlasti za predele s celulitom. Vonj rastlinskega dišavnega olja prijetno vpliva na živčni sistem in čustva, spodbuja imunski sistem in začenja zdravilni proces celega organizma.

Učinki:

  • z masažo aktivirate proces kurjenja podkožne maščobe
  • kožo gladi
  • uravnava ten kože
  • zelo hitro segreva kožo

Sestava:

  • dišavno olje – ima močan segrevalni učinek, kuri maščobno tkivo

Tip kože:

Primeren za vsak tip kože. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katero od sestavin pripravka.

Navodilo za uporabo:

Nanesite zadostno količino olja neposredno na kožo, na predele, kjer se pojavlja celulit. Olje dolgotrajno ohranja drsenje in je zato primerno za rehabilitacijsko, relaksacijsko ali športno masažo. Za maksimalni učinek priporočamo, da problematične predele telesa najprej razgibate. Skupno delovanje dišavnih olj in rahle telovadbe prispeva k odpravljanju maščobnih celic in glajenju kože. Olje hranite na suhem in pri sobni temperaturi. Ne hranite na neposrednem soncu in ščitite pred mrazom. Morebitna usedlina ne predstavlja ovire za uporabo pripravka.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
mešanica olj

O blagovni znamki Topvet

Prvotno družinsko podjetje Topvet je bilo ustanovljeno leta 1990. Ustanovil ga je MVDr. Jiří Pantůček, ki spada med najbolj znane češke proizvajalce naravne kozmetike in prehranskih dopolnil. Trenutno lansira na trg stotine pripravkov, ki so zahvaljujoč svoji učinkovitosti in nizki ceni zelo priljubljeni med strankami.
Masažna olja, kreme, balzami, zeliščne masti ... Topvet vsebujejo samo najbolj kakovostne sestavine, ki izhajajo iz ekološkega poljedelstva. V sestavi BIO izdelkov Topvet ne boste našli nobenih naftnih derivatov, sintetičnih barvil ali dišav, konzervansov niti živalskih in GMO sestavin.
Zanimivo je tudi to, da Topvet misli tudi na lastnike hišnih ljubljenčkov. Ti bodo sigurno cenili na primer balzame za krempeljčke, proizvode za čiščenje okolice oči ali huminske tablete. Posebne omembe je vredna tudi otroška serija Safari Topvet (sirupi, čaji, mila, mleka za sončenje in olja ...).
Ponudba podjetja Topvet seveda vključuje tudi preparate, ki so namenjeni posebno za posameznike, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav – astmatike, alergike in ljudi, ki jih muči ekcem. Ni nič čudnega, da Topvet zavrača testiranje na živalih in uporablja embalaže, ki jih je možno reciklirati. Poleg zaščite življenjskega okolja se zanima tudi za dobrodelno delo – spodbuja češko Fundacijo pri pediatrični onkologiji z naslovom Krt. Blagovna znamka Topvet bo zagotovo navdušila vse posameznike, ki hrepenijo ne le po lepoti, temveč tudi po zdravju, iščejo prvovrstne izdelke za celo družino in hočejo posredno pomagati drugim.

free delivery