TouchBack

Kozmetika TouchBack prinaša idealno rešitev za siv narastek. Imate že nekaj tednov obarvane lase, ki vedno izgledajo odlično, ampak vas začenja mučiti siv narastek? Če nočete uporabljati permanentnih barv za lase vedno bolj pogosto, potem se boste sigurno navdušili nad odličnim lasnim korektorjem TouchBack Hair Marker.

Gre za izdelek od ameriške kozmetične blagovne znamke TouchBack by Colormark, ki je prejemnik številnih prestižnih nagrad. Nič čudnega, da je dobil priljubljenost pri široki javnosti in priznanje strokovnjakov, ker nudi resnično prefinjeno rešitev pogostega problema s sivimi lasmi in narastkom. Zelo enostavno se nanaša, izgleda naravno, ne razpada se, ne izčeše se in v primeru pravilne izbire odtenka je rezultat popoln.

Pred nekaj leti je podpredsednica podjetja L'Oreál ZDA Joan Lasker ugotovila, da na trgu s kozmetiko pogreša pripravek, ki bi ji lahko pomagal z narastkom. Kot rjavolaska je dobro poznala, da zlasti temni lasje izgledajo odlično približno samo 2 tedna po barvanju. Nato se začne pojavljati narastek, ki deluje pogosto zelo grdo. Začela je iskati izdelek, ki bi las ne poškodoval in maksimalno naravno pobarval narastek. Z nobenim od navadnih izdelkov ni bila zadovoljna in zato je aktivno ogovorila strokovnjake. Ustanovila je lastno blagovno znamko Colormark in leta 2009 predstavila korektor za lase TouchBack Hair Marker.

Kako korektor deluje? Gre za začasno barvo v obliki flomasterja, ki se nanaša neposredno na suhe lase in takoj prekrije sive lase ali svetlejši narastek. Velika prednost je, da ne vsebuje peroksida niti amonijaka, gre res za nežno barvo z balzamom in pšeničnimi proteini. Zahvaljujoč posebnemu aplikatorju Fiber FlowTM se zelo enostavno in udobno nanaša. Izberite iz osmih dostopnih odtenkov ta pravi za vas, nanesite na lase, počakajte trenutek, dokler se ne posuši in boste svojo samozavest dobili nazaj. Nobenih sivih las in narastka ne bo več, samo lepi lasje. S korektorjem za lase TouchBack boste brez problemov preživeli obdobje pred ponovnim barvanjem. Naslednji odličen izdelek od blagovne znamke Touch Back je flomaster za korekcijo obrvi.

Začasna barva je skrita v flomasterju in vašim obrvem doda naravno gostoto in obliko. Odlično se spopade z redkimi, neizrazitimi in preveč tankimi obrvmi, manjkajočimi dlakami v liniji obrvi. Flomaster ima spet udoben aplikator za enostavno nanašanje in barva vsebuje tudi ovsene proteine, ki popolnoma zgladijo posamezne dlake obrvi. Sploh se ne bojite nenaravnega videza ali mat učinka. Obrvi bodo po nanosu videti naravne in urejene. Izdelki od blagovne znamke TouchBack predstavljajo odlične pomočnike, ki zelo hitro postanejo priljubljeni. Lepi, barvno poenoteni lasje in urejene obrvi postanejo dominante vašega videza.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke TouchBack.