Preskoči na glavno vsebino

TRESemmé

O blagovni znamki TRESemmé

Čudovita pričeska krepi samozavest in polepša celoten dan. Vse to dobro ve tudi znamka TRESemmé, katere poslanstvo je ustvarjanje izdelkov za nego las. Izdelki so enako kakovostni kot tisti v frizerskih salonih, le da so veliko bolj dostopni. Ker si vsaka ženska zasluži počutiti se očarljivo.

Kozmetika za lase TRESemmé se je na trgu prvič pojavila leta 1948. Ustanoviteljica blagovne znamke Edna L. Emme je pred tem delala kot frizerka, zato je vedela, kako lahko lepi lasje izboljšajo žensko samozavest. V času, ko so bili kakovostni izdelki na voljo le v salonih, je nastopila z vizijo o ponudbi nege za lase profesionalne kakovosti za domačo uporabo. S tem se je ta podjetna, inteligentna in čudovita dama zapisala v zgodovino sveta frizerstva.

Ime TRESemmé je besedna igra – navezuje se na ustanoviteljičino ime, hkrati pa spominja na francoski izraz »très-aimé« (zelo ljubljen). Tudi vi se boste v izdelke TRESemmé zagotovo zaljubili. Pršilo TRESemmé Heat Defence bo vaše lase zaščitilo pred poškodbami med sušenjem ali likanjem, TRESemmé maska za lase Biotin + Repair 7 pa bo v trenutku obnovila njihovo strukturo in lepoto. Linija TRESemmé Keratin Smooth bo vašim lasem zagotovila sijaj, voljnost in odpravila kodranje.

Zanesite se na izdelke za lase TRESemmé, s pomočjo katerih lahko vsak dan uživate v občutku, kot da ste pravkar stopili iz frizerskega salona.

celotno besedilo skrij besedilo