Urban Decay All Nighter Ultra Matte pršilo za fiksiranje za mat videz

Urban Decay All Nighter Ultra Matte pršilo za fiksiranje za mat videz
Urban Decay All Nighter Ultra Matte pršilo za fiksiranje za mat videz
Akcija
Brezplačna dostava
118 ml
28,80

Koda: URD00661 | Na zalogi
1
DPD
sreda 30. 6. 2021

Opis Urban Decay All Nighter Ultra Matte
Lastnosti

Ne skrbite za to, ali vaš make-up čez dan potrebuje popravke. Fiksacijsko pršilo za mat videz Urban Decay All Nighter Ultra Matte poskrbi za to, da bo vaše ličenje vedno videti odlično. Podaljšuje obstojnost make-upa na 16 ur, preprečuje njegovo zlivanje in nabiranje v gubicah, obenem pa odlično matira kožo.

Lastnosti:

  • utrdi ličenje in podaljša njegovo obstojnost
  • ustvarja mat zaključek, ki obstoji do 16 ur
  • vpija maščobo in uravnava lesk kože
  • preprečuje raztekanje in razmazanje ličil
  • ne obremenjuje kože, na koži je prijetno

Navodilo za uporabo:
Make-up nanesite kot običajno. Nato pršilo nanesite na obraz z razdalje približno 20 cm. Pri nanašanju 4× kopirajte obliko črk „X“ in „T“.

Naš nasvet:
Za posebej mat videz fiksacijsko pršilo Decay All Nighter Ultra Matte uporabite pred nanosom make-upa in po njem.

Lastnosti

Učinek
Fiksacija

O blagovni znamki Urban Decay

Privoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.

Recenzija Urban Decay All Nighter Ultra Matte