Urban Decay Born To Run paleta senčil za oči

Urban Decay Born To Run paleta senčil za oči
Urban Decay Born To Run paleta senčil za oči
Brezplačna dostava
51,00

Koda: URD00339 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Fiksacijsko pršilo za make-up 30 ml in kozmetično torbico boste prejeli brezplačno ob nakupu Urban Decay nad 59 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Urban Decay Born To Run
Lastnosti

Pri pakiranju v priročno prtljago je treba skrbno izbirati, kaj s sabo na pot za pustolovščinami vzeti. Paleta senčil za oči Urban Decay Born to Run je zasnovana po meri popotnicam. Vsebuje vse, kar za ustvaritev nevtralnega, izrazitejšega pa tudi zelo ekstravagantnega ličenja potrebujete. Pa naj ste doma ali na koncu sveta.

Paleta Urban Decay v sebi skriva 21 senčil – od nevtralnih tonov preko jasno barvnih vse do temno črne. Senčila odlikujeta odlična pigmentacija in žametna tekstura, sestavni del palete Born to Run Urban Decay pa je tudi praktično ogledalce, igriv dizajn pa neposredno vabi na naslednja potovanja. Ali ste že spakirani?

Lastnosti:

  • paleta 21 odlično pigmentiranih senčil za oči
  • kombinacija nevtralnih in izrazitih barvnih odtenkov
  • kombinacija mat in kovinskih odtenkov
  • primerna za dnevni look pa tudi večerno ličenje
  • praktično pakiranje z ogledalcem

Kako nanašati:
Senčila s pomočjo čopiča nanesite na očesne veke. Ne bojte se med sabo kombinirati posameznih odtenkov s palete Born to Run Urban Decay.

Naš nasvet:
Za izrazitejšo pigmentacijo z dolgotrajno obstojnostjo čopič pred nanosom senčil poškropite s pršilom za fiksiranje Urban Decay All Nighter.
Za enostavnejše prehode senčil v pregib veke nanesite kakršenkoli mat odtenek s palete Urban Decay Born to Run.

Lastnosti

Odtenek
bel, črn, vijoličen, rjav, moder, zelen, zlat, oranžen

Pisali smo o Urban Decay Born To Run
Članki

O blagovni znamki Urban Decay

Privoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.

Recenzija Urban Decay Born To Run