Urban Decay Eyeshadow Primer Potionpodlaga za senčila za oči

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion podlaga za senčila za oči
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion podlaga za senčila za oči
Brezplačna dostava
Novost
Koda: URD00655 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 8. 7. 2020

Opis izdelka Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Podlaga za senčila Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eyeshadow Primer Potion podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost.

Lastnosti:

  • poudarja barvo senčil
  • temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil
  • ne suši kože
  • poenostavlja ličenje oči
  • preprečuje zlivanje senčil za oči
  • podaljšuje popoln videz ličil za oči

O blagovni znamki Urban DecayPrivoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.

Recenzija Urban Decay Eyeshadow Primer Potion