Urban Decay Naked Cherry paleta senčil za oči

Urban Decay Naked Cherry paleta senčil za oči
Urban Decay Naked Cherry paleta senčil za oči
Brezplačna dostava
12 x 1.1 g
52,90

Koda: URD00359 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu izdelkov znamke Urban Decay nad 39 € boste za darilo prejeli sprej za popolno fiksiranje vaših ličil v velikosti 30 ml.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 9. 8. 2021

Opis Urban Decay Naked Cherry
Lastnosti

Upreti se sočnim češnjam? Težko. Upreti se senčilom s palete Urban Decay Naked Cherry? Skoraj nemogoče! V lepi kaseti, okrašeni s kovinskimi češnjami, najdete 12 senčil za oči v nevtralnih, bakrenih in slivovih odtenkih, s pomočjo katerih zlahka pričarate nežno dnevno in izrazito večerno ličenje.

Paleta Urban Decay v sebi skriva praktično ogledalce in čopič z dvojnim koncem za natančno nanašanje in blending senčil. Posamezne odtenke je med sabo možno odlično kombinirati, ne mažejo se in ne odpadajo.

Lastnosti:

  • 12 mat in kovinskih senčil za oči s svileno teksturo
  • senčila v nevtralnih, bakrenih in slivovih odtenkih
  • primerna za nežno dnevno ličenje in izrazite dimne odtenke
  • praktično pakiranje z ogledalcem in obojestranskim čopičem
  • senčila se odlično kombinirajo in omogočajo medsebojno mešanje
  • dolgotrajen učinek ličenja

Sestava:

  • Pigment Infusion System™ – vsakemu senčilu s palete Naked Cherry zagotavlja mehkobo, bogato barvnost, vrhunsko obstojnost in odlično sposobnost mešanja z drugimi senčili

Kako nanašati:
S pomočjo čopiča, ki ga paleta Naked vsebuje, senčila nanesite na očesno veko. Posameznih odtenkov s palete Naked Cherry Urban Decay se ne bojte kombinirati.

Naš nasvet:
Preizkusite nanašanje senčil tudi na mokro.

Lastnosti

Odtenek
rjav, roza, rdeč, oranžen, nude

O blagovni znamki Urban Decay

Privoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.

Recenzija Urban Decay Naked Cherry