Urban Decay Naked Heat paleta senčil za oči

Urban Decay Naked Heat paleta senčil za oči
Urban Decay Naked Heat paleta senčil za oči
Brezplačna dostava
12 x 1,3 g
54,00

Koda: URD00652 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Fiksacijsko pršilo za make-up 30 ml in kozmetično torbico boste prejeli brezplačno ob nakupu Urban Decay nad 59 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 4. 3. 2021

Opis izdelka Urban Decay Naked Heat
Lastnosti

Tu postaja precej vroče! Paleta senčil za oči Urban Decay Naked Heat v sebi skriva 12 odlično pigmentiranih senčil za oči z jantarnim podtonom, s pomočjo katerih pričarate dobesedno vroče ličenje. Daste prednost topli rjavi, opečnato oranžni ali bleščeči bakreni barvi?

Paleta Urban Decay Heat vsebuje praktično ogledalce in prvovrstni obojestranski čopič za senčila za oči, ki je odličen za blending brez prehodov pa tudi za natančno nanašanje senčil v očesni pregib. Paleta Urban Decay Naked Heat s svojim dizajnom spominja na škatlico vžigalic, njena grafična obdelava pa prikazuje pogled na sončni zahod skozi vertikalne žaluzije. Čutite, kako vas greje v obraz?

Lastnosti:

  • 12 odlično pigmentiranih senčil za oči v nevtralnih barvah z jantarnim podtonom
  • senčila imajo žametno teksturo in odlično pigmentacijo
  • kombinacija toplih rjavih, opečnatih in kožnih odtenkov
  • kombinacija mat in kovinskih odtenkov
  • primerna za naravno in izrazito ličenje oči
  • z ogledalcem in dvojnim čopičem

Sestava:
Pigment Infusion System™ – vsakemu senčilu zagotavlja mehkobo, bogato barvnost, vrhunsko obstojnost in odlično sposobnost mešanja z drugimi senčili

Kako nanašati:
S pomočjo čopiča, ki ga ima paleta Naked Heat znotraj, senčila nanesite na očesno veko.

Naš nasvet:
Svetla mat senčila so odlična za blending ali za notranji kotiček očesa.

Lastnosti

Odtenek
rjav, nude, bordo

O blagovni znamki Urban Decay

Privoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.

Recenzija Urban Decay Naked Heat