Urban DecayStay Naked Foundation tekoči puder z mat finišem

Urban Decay Stay Naked Foundation tekoči puder z mat finišem
Urban Decay Stay Naked Foundation tekoči puder z mat finišem

Videti je tako naravno, kot da tekočega pudra sploh ne bi imeli. Prekriva pomanjkljivosti kože tako odlično, kot da jih ne bi bilo. Vodoodporni tekoči puder Urban Decay Stay Naked Foundation vašemu obrazu daje brezhiben videz kar za 24 ur, ustvarja žametni finiš in je zanesljivo odporen proti vodi in vlagi.

Tekoči puder se enostavno nanaša, omogoča plastenje za doseganje želenega prekrivanja in ne ustvarja neželenega učinka maske. V sestavi Urban Decay Stay Naked nima nobenih sestavin živalskega izvora, gre torej za 100% veganski tekoči puder.

Lastnosti:

  • prekriva nepopolnosti na koži in izenačuje njen ton
  • zagotavlja brezhiben videz kože do 24 ur
  • srednje prekrivna formula omogoča plastenje
  • zanesljivo se spopada z vodo in vlago
  • na koži ustvarja žametno mat finiš
  • deluje naravno, brez učinka maske
  • veganske sestavine

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, gobice ali prstov tekoči puder nanesite na obraz in ga popolnoma razmažite. Plastite po potrebi glede na želeno prekrivnost.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
mat
Odtenek tekočega pudra
light medium

Privoščite si resnično ekstravagantno ličenje z dekorativno kozmetiko Urban Decay. Ustanovitelj te kalifornijske blagovne znamke je Wende Zomnir, ki se je odločila pripeljati na trg nekaj resnično novega in hkrati kakovostnega.

Dekorativna kozmetika Urban Decay se je vpisala v podzavest strank zlasti s svojimi paletami senčil za oči, ki ponujajo barvne odtenke, ki črpajo navdih s temne strani življenja v mestu. Enostavni odtenki nosijo nenavadne naslove, kot je na primer Roach (ščurek), (Acid Rain) kisli dež, (Oil Slick) naftni madež ipd.

Samotna Wende Zomnir za nameček vse kozmetične proizvode osebno testira pri vseh svojih priljubljenih aktivnostih, kot je na primer joga, deskanje na snegu ali surfanje. Ta testiranja so potrdila, da ličila Urban Decay prenesejo tudi najbolj ekstremne pogoje.

Blagovna znamka Urban Decay nenehno razvija nove izdelke in razširja svoj asortiment z drugimi zanimivimi kosi. Trenutno se dekorativna kozmetika Urban Decay uspešno prodaja po vsem svetu.