ValentinoVoce Viva Intensa parfumska voda za ženske

Valentino Voce Viva Intensa parfumska voda za ženske
Valentino Voce Viva Intensa parfumska voda za ženske
Novost
Brezplačna dostava
50 ml
98,00

Koda: VAL00703 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Valentino Voce Viva Intensa
Sestava

Glasnejši in intenzivnejši – takšen je zvok vašega glasu in takšna je tudi ženska parfumska voda Valentino Voce Viva Intensa, ki ga časti. Ta dišava prihaja z izjavo „moj glas, moja moč“, ki se zdaj, po zaslugi bogatejše dišavne sestave, še bolj sliši.

  • cvetlična dišava z izrazitimi lesnimi toni
  • predstavljena leta 2021
  • intenzivnejše nadaljevanje dišave Valentino Voce Viva

Sestava dišave
Dišava se odpira s sijočimi toni citrusa bergamota in s sočno mandarino. Kmalu za tem zadiši veličasten pomarančni cvet, ki ga okrepi jasmin. Ta cvetlična mešanica vas privede vse do zelo zasvojljivega zaključka dišavne sestave, ki ga imata na vesti kristalni mah in bogat odmerek vanilje.

Zgodba dišave
Leta 2020 je bila predstavljena parfumska voda Voce Viva, posvečena ženskemu glasu kot zelo intimnemu čutu. Leto pozneje se je nanjo navezala dišava Valentino Voce Viva Intensa, da bi s svojo večjo intenzivnostjo nadaljevala s tem čaščenjem, obenem pa dalje pozivala vse k izpolnjevanju lastnih sanj.

Poleg razkošnejše in intenzivnejše dišavne sestave se od svoje predhodnice razlikuje tudi po temnejši vsebini v steklenički. To krasi pokrovček, ki je zdaj v temnejšem rdečem odtenku. Tipične zakovice in steklenička v obliki „V“ pa ostajajo in na prvi pogled nakazujejo na modno hišo Valentino.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, cvet mandarine
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), pomarančni cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mah, bourbon vanilija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Valentino

Parfumi Valentino | Valentino – Valentino Clemente Ludovico Garavani, znan kot Valentino
je znani italijanski modni oblikovalec parfumov, ki je postal slaven v 60. letih, ko je odprl svoj prvi salon na znani ulici Via Condotti v Rimu. Vrhunsko modo in parfume Valentino so prej kupovale samo premožne ženske in slavne osebe s plemiškimi koreninami. Valentino danes predstavlja luksuzno znamko, ki zajema široko paleto elegantnih izdelkov in pripomočkov, vključno z moškimi oblačili, usnjenimi izdelki, očali, krznom in luksuznimi parfumi.

Recenzija Valentino Voce Viva Intensa