Valentino Voce Vivaparfumska voda za ženske

Valentino Voce Viva parfumska voda za ženske
Valentino Voce Viva parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
129,00

Koda: VAL00611 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Prejmite novi 100-ml losjon za telo Valentino Voce Viva! Samo kupite parfume Valentino nad 70 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 3. 11. 2020

Opis parfuma Valentino Voce Viva
Sestava

Pustite, da vaša dišava postane enako edinstvena in značilna, kot je vaš glas. Parfumska voda za ženske Valentino Voce Viva vas ovije v cvetlično avro in pusti, da pridejo do izraza vse plati vaše ženstvenosti, ki jim ta harmonična in zelo zasvojljiva dišava izkazuje čast.

  • cvetlična dišava s toplimi toni
  • časti ženski glas
  • predstavljena leta 2020

Sestava dišave
Podobno kot vaše čute osrečijo pestre barve, vas očara kombinacija svežega italijanskega bergamota in sladke sočne mandarine, ki jo začutite takoj na začetku. Nato v dišavni sestavi pride v ospredje razkošje po zaslugi cveta pomarančevca in gardenije, kar spominja na luksuzno oblikovalsko hišo Valentino. Vanilja, ki se najbolj izrazi pri izzvenevanju, zagotovi, da dišava postane vaša nova odvisnost.

Zgodba dišave
Očarati ženske čute ni edini cilj, zaradi katerega je nastala dišava Valentino Voce Viva. Ustvarjena je bila, da se dotakne src in da izzove svoje uporabnike k izpolnjevanju lastnih sanj. Dišava se sklicuje na glas, zelo intimen ženski čut. Ne po naključju je njen obraz postala Lady Gaga. Za sodobno generacijo je ikona, z blagovno znamko Valentino pa ju povezujejo iste vrednote.

Gladko pravokotno stekleničko krasijo zareze, pri prehodu svetlobe skozi zlato obarvano parfumsko vodo pa pridejo do izraza bočne vreznine v obliki črke V. Na zlatem pokrovčku ne manjkajo zakovice, tipične za blagovno znamko Valentino, ki so vznemirljiva sodobna prvina.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
italijanska bergamotka, rdeča mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pomarančni cvet, gardenija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Valentino

p>Parfumi Valentino | Valentino – Valentino Clemente Ludovico Garavani, znan kot Valentino
je znani italijanski modni oblikovalec parfumov, ki je postal slaven v 60. letih, ko je odprl svoj prvi salon na znani ulici Via Condotti v Rimu. Vrhunsko modo in parfume Valentino so prej kupovale samo premožne ženske in slavne osebe s plemiškimi koreninami. Valentino danes predstavlja luksuzno znamko, ki zajema široko paleto elegantnih izdelkov in pripomočkov, vključno z moškimi oblačili, usnjenimi izdelki, očali, krznom in luksuznimi parfumi.

Recenzija Valentino Voce Viva