Versace Bright Crystal Absolu

parfumska voda za ženske 90 ml

8×
Versace Bright Crystal Absolu parfumska voda za ženske 90 ml
Versace Bright Crystal Absolu parfumska voda za ženske 90 ml
90 ml
52,10

Koda: VER1487 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 20. 6. 2019
Versace Bright Crystal Absolu
90 ml | 52,10

Opis parfuma Versace Bright Crystal Absolu

Parfumska voda za ženske Versace Bright Crystal Absolu je močno aromatična dišava s sestavinami prijetnih cvetlic in okusnega sadja. Intenzivna dišava z dolgo življenjsko dobo, ki je prepletena z izražanjem ljubezni in romantike. Izvirno dojemanje ženske čutnosti in elegance.

Spoznajte sladek okus parfumske vode za ženske Versace Bright Crystal Absolu, ki je nastal s kombinacijo edinstvenih dišavnih tonov. To so na primer granatno jabolko, malina, lotos ali jantar ter mošus. Popolna temeljna povezava, ki vas bo napajala tekom celega dne.

Sestava

Zgornje note
granatno jabolko, ledeni akord, yuzu
Srčne note
lotos, magnolija, malina, potonika
Bazne note
beli mošus, jantar, mahagon
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Versace

Parfumi Versace | Versace je ustanovil modno blagovno znamko šele leta 1978. Mlad Gianni Versace – izhaja iz ene od najrevnejših regij južne Italije – je bil od začetka zelo ekscentričen. Istospolno usmerjeni Versace se je hitro razvil v karizmatično in morda preveč znano osebnost. Nekdanji revni fant iz Kalabrije je takoj potoval po vsem svetu, dokler ga psihično in fizično ohromil rak. Kmalu nato je Versace umrl zaradi nasilne smrti, motiv morilca ni bil zadovoljivo pojasnjen. Uspelo mu je uničiti priljubljenega človeka, nikoli njegovo ime – blagovna znamka Versace, zdaj v rokah njegovih sorodnikov, ki je trenutno predstavljana s parfumi Versace Pour Homme ali Versace Bright Crystal, je še danes v modi. Versace trenutno deluje v 81 uradnih trgovinah v številnih državah po svetu.

Ocena Versace Bright Crystal Absolu

Dodajte novo recenzijo

5.0
8 ocena
8
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis